Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Закъсах го! Бургас

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Закъсах го! Бургас

Колеги , пиша тук понеже направих една голяма глупост преди малко. Взех приятелката ми от гарата в Бургас и решихме да се разходиме по плажа с колата в Сарафово. Слава богу хотела ми е тук. Та затънах в една кал и понеже карам едно БМВ Е46 и бутахме въртях гуми , абе въобще голямо преживяване. Кал , дъжд гръмотевици в 2ч през ноща. Та молбата ми е ако има някой колега , който иска да си пробва 4х4-то нека ми се обади сутринта след 11ч. Много ще съм благодарен , пък и ще почерпя.

0888 877 844 - Цено

До: Закъсах го! Бургас

Къде ходиш в тези бури, бе човек?

ДВиП:
    giorgio 0888 457073 0877323373 Бургас
    Джамбазов 088 921 52 76 Бургас
    PACH 0888417383 0898 590500 Бургас
    Iliya 0888 20 68 58 Бургас

Това са телефони на колеги от Бургас. Едва ли, може да си сигурен, че в 10 часа ще са отворили темата. Ти ги потърси и ги помоли.
    Успешна нощ!
    Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от ceno83 Преглед на мнение
      Колеги , пиша тук понеже направих една голяма глупост преди малко. Взех приятелката ми от гарата в Бургас и решихме да се разходиме по плажа с колата в Сарафово. Слава богу хотела ми е тук. Та затънах в една кал и понеже карам едно БМВ Е46 и бутахме въртях гуми , абе въобще голямо преживяване. Кал , дъжд гръмотевици в 2ч през ноща. Та молбата ми е ако има някой колега , който иска да си пробва 4х4-то нека ми се обади сутринта след 11ч. Много ще съм благодарен , пък и ще почерпя.

0888 877 844 - Цено
      Утре като стана ще те издърпам, телефона ми е 0888 417 383.Ако не си заспал и сега мога да дойда
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Разбрах се с едно момче да дойде след 15 минути да пробваме. Ако има Проблеми ще пиша

Коментар

Едно съм убеден. Това не може и не бива да се размине с почерпка.

Коментар

Хиляди благодарности на колегата PACH - Иван Тодоров . Изтегли ме без никакъв прроблем. Има и снимков материал , но за него довечера. Още веднъж Благодаря

Коментар

Отидох, видях, изтеглих Другаря Цено обмисля да направи бартер BMW за нещо 4х4, тръгна по наклонената плоскост
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X