Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спасяване на Паджеро над Делта Хил (Драгичево) в ловното стопанство

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спасяване на Паджеро над Делта Хил (Драгичево) в ловното стопанство

Наш съотборник от Еди Моторс закъса в ловното стопанство след Делта Хил.
    Аз ходих с Патфайндъра, но работата се оказа по сериозна.
    Изоставихме Паджерото в гората

За утре 02 01 2011 в 9,30 се събираме в хотела на Еди, лошото е, че нямаме нито един оборудван джип с лебедка.

От ловното стопанство ни обещаха джуган, но шофьора беше пиян. Утре ако са изтрезнели щели помогнат. Но не разчитам.

Трябват ни поне 2 джипа напълно оборудвани с полиспаси,крикове,лебедки...
    и хора които знаят как да ги използват.

Телофона ми е 0899 10 11 66

Ако някой може да помогне да звънне или да дойде в хотела на Еди в Драгалевци в 9,30 утре сутринта. Или в 10,30 на кординати N42.54439 E23.17119

От: Спасяване на Паджеро над Делта Хил (Драгичево) в ловното стопанство

Фероза с кални гуми, лебедка 6000 либри, колани яки и не толкова яки, шекели и полиспаст. Нямам Хай Джак и опит с лебедката, ако смятате, че ще съм полезен казвайте да паля утре сутрин. Ако може и една карта, къде е хотела на Еди
    Георги Танев (0+)
    Land Rover Discovery 1 300 TDi
    Land Rover Club Bulgaria
    0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

ул. Крайречна 28 . Като се качваш по бул. Черни Връх - след площада в посока Бояна се спускаш по Драгалевската река, има табелки.

До закъсалия джип има 200м офроуд с големи коловози 1,5 до 2м . Трябва ни пилот с много опит, че да не се дозакопаме и да съберем цялата МСС там.

Коментар

Ок благодаря. Ще следя темата и ако никой с по-голям опит не се отзове ще се наложи да се възползвате от моя
        Георги Танев (0+)
        Land Rover Discovery 1 300 TDi
        Land Rover Club Bulgaria
        0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Варианта с Хай Джак (ще го използваме за дърпане)ми се струва най удачен. Поне няма да закопаме още някой джип там.
          Дайте идеи!!! - утре сутринта от къде може да купя или да взема на заем

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
            Варианта с Хай Джак (ще го използваме за дърпане)ми се струва най удачен. Поне няма да закопаме още някой джип там.
            Дайте идеи!!! - утре сутринта от къде може да купя или да взема на заем
            Ела до х-л Дарлинг и ще ти дам джак.
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
              Ела до х-л Дарлинг и ще ти дам джак.
              Супер. ул. Ябълкова градина 14 нали? В 9.20 съм при теб

Ще те черпя и аз с Джак .... Даниелс обаче
              Последно редактирано от Краси Грудев; 02-01-11, 00:01.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
                Супер. ул. Ябълкова градина 14 нали? В 9.20 съм при теб
                Да, ако не съм станал кажи на рецепция да ме събудят.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Минете през къщи, че съм пеша.
                  За джека имам и дъски, куки, въжета. Той сам не работи много - много.
                  0877-15-52-75

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                    Минете през къщи, че съм пеша.
                    За джека имам и дъски, куки, въжета. Той сам не работи много - много.
                    0877-15-52-75
                    Има логика. И аз имам разни неща към джека но за съжаление всичко е при самурая а той все още не е готов. Направо ме е яд но ако мога ще отида с тях да го видим този закъсал джип.

Коментар

Няма логика, има щърбава усмивка. Пажерото не можеш да го хващаш ни за броните, ни за никъде.
                      Живот ...
                      Отивам да свалям железарията от ченгелите на тавана.

Коментар

стефане дай да се чуем към8.30 и ще го дръпнем
                        който стане пръв звъни
                        аз ще мина да те взема
                        ПАВКО
                        0888802068

Коментар

Ама звъни отрано, че да се съвзема. Това прави нещо към кофа кафе.

Коментар

С A/T гуми съм но съм напълно оборудван с лебедка 9500 джек, полиспаси и въжета.
                            Ако все още имате нужда от помощт много ви моля да ми звъннете към 8:30 и с радост ще се присъединя

088 666 0270
                            Последно редактирано от hackman; 02-01-11, 01:23. Причина: Добавен телефон
                            One Planet, One Internet!
                            We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Да, а къде е тоя хотел?
                              Нямам карта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X