Благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся връзка със собственика на джипа от снимките.Намира се в София на ул.Латинка 5
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Търся връзка със собственика на джипа от снимките.Намира се в София на ул.Латинка 5
Пускам тази тема, защото идният петък чакам автокран а въпросният джип отлежава там от доста време и пречи на единственият възможен подход на крана.Моля ако някой има идея кой е собственика(или кой би могъл да го премести) да пише тук в темата или директно да се свърже с мен - о87682о99пет. Би ми било полезно да знам и с какво задвижване е , че ще е важно ако прибегнем към резервният вариант за преместване
.
Благодаря!Гледам в ляво- няма нищо, гледам в дясно пак няма нищо и си викам: Аааааа тука има нещо!
Няма вече Диско,няма вече Pinz...Тагове: Няма
-
От: Търся връзка със собственика на джипа от снимките.Намира се в София на ул.Латинка
със задно е... довечера улицата ще замръзне и утре си го прибутайте напред /ако се мръдне червеното МПС/
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
-
От: Търся връзка със собственика на джипа от снимките.Намира се в София на ул.Латинка
Отлична идея!Ще я оставя резерв за четвъртък вечерПървоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениесъс задно е... довечера улицата ще замръзне и утре си го прибутайте напред /ако се мръдне червеното МПС/
. Намират се и въжета и бавни скорости та в краен случай....
Гледам в ляво- няма нищо, гледам в дясно пак няма нищо и си викам: Аааааа тука има нещо!
Няма вече Диско,няма вече Pinz...
Коментар
-
Благодаря ти Вико.Форумът отново светкавично разреши проблема.Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнениеЩе помоля да не предприемате горе описаните действия. Собственикът е уведомен.
Темата е за кошчето
Гледам в ляво- няма нищо, гледам в дясно пак няма нищо и си викам: Аааааа тука има нещо!
Няма вече Диско,няма вече Pinz...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар