Спря ми тока в офиса. Изключително свирепо не ми се занимава. 0 8 786 05 58 3
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Електротехник!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Електротехник!
Ега па Ясен до тОлку да е грамотен !Първоначално публикуван от Вива ViRuS4eto Преглед на мнениеПлатили ли са го?
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Веднага тръгвам!Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеА, не, продължавам да нямам ток.Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
Доколкото знам,агрегатите за ток все още не са отменени...Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеА, не, продължавам да нямам ток.Последно редактирано от petroffbg; 10-02-17, 21:07.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
То ако е за временно и зорзаман, един 30м кабел и няколко разклонителя щяха да спасят положението. Пък можеше и до вкъщи да се прибера и да взема генератора ама за него трябват още повече кабели.Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеДоколкото знам,агрегатите за ток все още не са отменени...
Аааа, вкъщи всичко си работи.Първоначално публикуван от Emilppp Преглед на мнениеТази тема ще я покажа на жена ми с думите "Виж какви хора нямат ток! Да не съм чул, че нещо в къщи не работи...."
Ако го оправям както аз мога, ще изскубя всичко в двете табла, ще изхвърля 100кг бакър и 20 офиса и 1 кръчма няколко дни няма да имат ток.
После всичко ще е наред (до намесата на първия мърльо). Нямам ги тия няколко дни, останалите също ги нямат.
Коментар
-
ЗлорадствамеПървоначално публикуван от Emilppp Преглед на мнениеТази тема ще я покажа на жена ми с думите "Виж какви хора нямат ток! Да не съм чул, че нещо в къщи не работи...."
нали!!!
И аз така и рекох на моята .
Е дочакахме обущар бос да ходи.
Наздраве Яска - нищо лично .

Че, си правиш ластик с неграмотни форумци - полезно .
Да си пробваш до колко могат да те поругаят когато си в криза - ползотворно .
Да се смееш над нещастниците дето не могат да се оправят сами - безценно.
Коментар
-
Преди бая години в Ню Йорк спрял тока за около час, или малко повече /истински случай!/. Мълния ли треснала, торнадо ли минало наблизо - не е важно, обаче тока наистина спрял.
След 9 месеца болниците в града и региона едва смогвали на родилки. Явно тъмнината предразполага към внезапни хрумвания и изненади.
Сонче, всъщност ти защо така внезапно се юрна да ходиш при Ясен?
Последно редактирано от мишоци; 11-02-17, 01:58.Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар