Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся транспорт с открит пикап за София - Владо Тричков

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся транспорт с открит пикап за София - Владо Тричков

Здравейте, имам вила в Искърско дефиле, но нямам подходящ транспорт и търся срещу заплащане човек от района София или Нови Искър с открит пикап за транспортиране на разни неща 3-4 пъти в годината.
    В момента искам да купя хладилник 200х60х60 и да го докарам до вилата. /за големи неща имам човек с камион, но там е друга цената/
    Моля ако някой има пикап, има свободно време и му се занимава да пише.

Хладилника може легнал и не то трябва пикап или бус.
    Те куриерите така ги разнасят защото прав трябва много да се връзва и ги мързи

Коментар

Не е проблем да се транспортира легнал, само сетне няколко часа да не се включва.
      Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

• ogimaster
        ogimaster коментира
        Редактиране на коментар
        Мисля, че в инструкцията го пише около 6 часа, но на мен са ми казали, че при транспорт легнал - 24 часа, за да се стече маслото обратно в компресора.

Благодаря, на отговорите, моя вина, не обясних точно, мислех в последствие ще обсъдим тези детайли.
      Последните 2 километра са тежък черен път, с наклон... Ориентировъчно минимум лада нива, но желанието ми е дългосрочно да си реша проблема с транспорта за по малки вещи. В момента искам да купя хладилник от технополис, но друг път качвам брашно, сол, газие, или за по малко количество строителни матирали до 600 кг или кубик дърва.
      Затова търся някой с открит пикап, срещу заплащане може студент, може пенсионер, или някой с повече слободно време, да бъде взаимно изгодно.

Коментар

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        "Желанието ми е дългосрочно да си реша проблема с транспорта за по малки вещи" - направо си купи пикап, май ще ти е по-изгодно.

Кое село?

Коментар

А, само за протокола - за до 600 кг си купи ремарке и си в играта.

За дървата - всички играчи в дефилето предлагат транспорт. Цените са разумни

Коментар

• drukman
          drukman коментира
          Редактиране на коментар
          Защо "до 600кг"?

• Jasonf
          Jasonf коментира
          Редактиране на коментар
          Ми така е питал

"за по малко количество строителни матирали до 600 кг"

Между другото, понеже и такова условие има - колко тежи кубик дърва.
        Знам каква е относителната плътност на дървесината, не питам това.

Коментар

• Хаджи Замфир
          Хаджи Замфир коментира
          Редактиране на коментар
          Пространствен кубик дъб сурова дървесина дават го 600 до 1000кг, дървата ги купувам с камион, но ако нещо недостине да се до купи кубик или пале 0.6 м3

За големи неща имам двама с камиони, за по-малки неща имаше двама готини с пикап от олх-а с който съм работил, единият студент се отказа от този бизнес, другия продаде джипа. На този етап за максимум 5-10 пъти в годината курсове Владо Тричков - София не ми се купува мощен Джип. Да имам готини съседи, от известно време помагат, но не може и не бива постоянно така. Няма как да няма такива хора във Нови Искър , София, Искърско Дефил, просто трябва да се намерим.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
        X