Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой има ли път до Гърция скоро?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Хиляди благодарности на колегата Савов!
    Благодаря и за останалите варианти! Хубаво е, да се знаят.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

За информация, на този линк може да търсите лекарства от Гърция. Пращат ги по Еконт. https://www.aptekapromahon.com/

Коментар

Първоначално публикуван от piron45 Преглед на мнение
        За информация, на този линк може да търсите лекарства от Гърция. Пращат ги по Еконт. https://www.aptekapromahon.com/
        Но не и такива, за които трябва рецепта.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение

Но не и такива, за които трябва рецепта.
          Не съм ги пробвал още, но би трябвало да може ако им пратиш сканирана рецепта написана за евросъюза. Малкия сега ми донесе от Германия лекарство дето не се внася в БГ и то само със сканирана рецепта. Отишъл в аптеката с рецептата, но го нямали в момента. На следващия ден го доставили и му го дали без проблеми.

Коментар

Информираме ви, че по силата на гръцкото законодателство www.aptekapromahon.com не предлага продажба на лекарства, изискващи рецепта, или на наркотици.

Това е на сайта им.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
              Информираме ви, че по силата на гръцкото законодателство www.aptekapromahon.com не предлага продажба на лекарства, изискващи рецепта, или на наркотици.

Това е на сайта им.
              Съжалявам ако е така, доверих се на постове от БГ мама. За всеки случай току що им направих запитване да видя какво ще отговорят.

Коментар

И така, от аптеката ми отговориха следното : Искат име и фамилия, адрес за доставка с Еконт, количество и кое лекарство, и четлива снимка на рецептата изписана от доктора. Всичко това да се прати на вайбър номер 00359892794245. Ако някой има нужда може да се възползва. Не съм им рекламен агент.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X