Честита Нова Година на всички да пожелая първо... дано не ви почва като на мен
Малко предистория на моя случай, преди малко повече от година извърших ПТП взеха ми и книжката за 1 месец имаше и глоба от 70лв. платих си глобата изтече наказанието върнаха ми и книжката. Днес получавам писмо от НАП че все още ги дължа тези пари и че ще бъда даден на съдия изпълнител ако не ги платя... аз естествено си пазя квинатцията ще им я покажа и всичко ще е наред. Аз обаче искам да се.я
на някой в устата дето не си е свършил работата, значи ако не си пазя квитанцията плащам още веднъж може дори и трети път да платя ако съм достатъчно тъп пак да не я запазя (това ми е ясно) не ми е ясно каква е тази държава какви са тези институции как веднъж не забравиха да впишат някой глоба а забравят да впишат че си я платил. Имам чусвтвото че глобата съм я платил на някакви квартални лихварчета и сега ме пробват втори път дали ще мине номерът. Вече сериозно... мога ли да потърся отговорност на някой? След като могат да заплашват и след като грешкатата е на някой друг този някой друг не трябва ли да понесе някаква отговорност? Така ли стават нещата в България? Правиш си каквото искаш ако мине номера мине ако ли не ... ъмммм... извинявайте?

Коментар