Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Реглаж на предница

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Реглаж на предница

Здравейте Сменях маншони и се налага реглаж , че някак си се носи наляво-надясно буса Мерцедес Вито 97 година. Днес покрай обикалянето си по моите си задачи никъде не видях да се прави--а утре следобяд пътувам към Димитровград--бива всичко да ми е ок Някой знае ли утре--31.12---къде мога да го направя? До 16:00 съм в София--а ако има някой градски от Димитровград--да знае къде на 2-3.01 в града има работещ? Лека вечер и весело посрещане на Новата Година

От: Реглаж на предница

Не видя никъде да се прави, или не видя никъде работещ сервиз? Щото само в моя район (от Красна поляна до Опълченска и сливница) има поне 3 места, на които със сигурност се прави и още 4-5, на които не съм ползвал услигуте, но пише "реглаж преден мост".

Конкретно, или трябва да ти нагласят сходимостта, или имаш луфтове по кормилна кутия/рейка/щанги/накрайници, или и двете. Сходимост ще ти нагласят за 20 минути, че и по-малко (освен яко няма нещо зверски клаясало по реглажните елементи), другото е по-сложно.

Сега, за утре и по-натам, ако има работещи сигурно ще се броят на пръсти за цялата страна въобще. Все пак провери сервиза до "Вагон ресторанта" в Западен парк, ето тук:
    https://www.google.bg/maps/@42.70373...2!8i6656?hl=en

Обикновено работят и в почивни дни, поне до обяд. Току виж извадиш късмет, стига буса да може да влезе през вратата.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Като си дойдеш обади се 0877392122 Еленко все ще измислим нещо да не си ходиш крив.

Коментар

При Дунев,след Арената на светофара вдясно.Там почиват когато умрат,та утре със сигурност ще работи!
        088пет722пет99
        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Благодаря за отговорите--май като се прибера ще се чуя с градския Весело посрещане на новата година!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X