Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся работа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся работа

Здавейте! 5-6 янури се прибирам в БГ за около 3 месеца. Щеми трябва работа, тъй като съм ошушкан, и няма на кого да разчитам за прехраната. Иска ми се да поработя в София (има къде да живея), заради по-доброто заплащане (в сравнение с на село). Готов съм и на лек и на тежък труд. Не съм претенциозен. Занимавал съм се с озеленяване 8 години в БГ (половината комплекси на Диневи са били озеленени под моето ръководство). В Москва се занимавам с ремонт на апартаменти, основно лепене на плочки. Карал съм бус (в озеленяването). Имам склонност към всякакви машинарии на бензин и нафта. Готов съм да бъда и хамалин, ако се наложи. В заплащането не съм претенциозен, НО и без пари не работя.... Ще съм благодарен на всеки отзовал се!
    HONDA XL650

От: Търся работа

Още.... имам книжка, категория "С", обичам да готвя (мога да помагам в кухня), зная перфектно руски,на английски се оправям, мисля, че ставам за сервитьор )))
    HONDA XL650

Коментар

Проблемът с работата е решен!
      НО ще работя във Франкфурт (Германия). Пътувам 7 януари За Да почна ми трябва адресна регистрация... Дайте съвет, какво да правя...
      HONDA XL650

Коментар

Предполага се, че ще имаш квартира. Трябва ти договор за наем и се регистрираш в кметството.
        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Има къде да живея, но не могат да ме запшат там. Сигурно има хора, които предлагат регистрация, но аз бих се доверил на човек от форума...
          HONDA XL650

Коментар

ще ти трябва и банкова сметка, без нея няма договор за наем, а и за работа /освен, ако работиш нелегално срещу кеш/

Коментар

Там мога ли да си направя?
              HONDA XL650

Коментар

Първоначално публикуван от peshunov Преглед на мнение
                Там мога ли да си направя?
                Можеш, ама май трябва регистрация....... не помня подробности, дъщеря ми преди години се въртя доста между банките и общината, но беше студентка.
                дано види темата някой, който е минал по този път, иначе ето какво излиза с бързо търсене

Коментар

Първо се регистрираш на адрес, трябва ти договор за наем, или ако си при някой познат трябва неговия договор.
                  За карта отиваш с адресната регистрация и си готов, трябва да имаш сигурна пощенска кутия, всичко ти идва по пощата карта, ПИН, месечни извлечения, фишове за заплата, абе всичко. Като се регистрираш на адрес те питат за религия, запиши се Ортодокс, да не плащаш данаци на църквата после. Ако има конкретни въпроси давай.

Коментар

привет от Франкфурт. За съжаление никой не успя или не искаше да ми помогне. Силно се надявам да успея да си направя тая регистрация, а ако не успея се прибирам с още повече дългове...
                    на отговорилите благодаря отделно)
                    HONDA XL650

Коментар

Добре, ако ти върши работа регистрация в Фрайбург, идвай ще ти направя на моя адрес.
                      На 300км съм така че помисли. Ако си намерил сериозна работа си заслужава.

Коментар

Темата е закрита!
                        HONDA XL650

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X