Здравейте колеги, счупих ролка на хидравликата на гранд чероки 98ма между Бургас и Слънчев Бряг. Ще съм благодарен ако някой в района на Бургас има възможност да помогне. Благодаря предварително! Поздрави!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ролка на хидравликата за Гранд Чероки 98
Свий
X
-
От: Ролка на хидравликата за Гранд Чероки 98
В Бургас едва ли ще намериш. По-добре търси в сайтовете за автомобили на части с опция за изпращане по куриер. И най-вероятно ще искат да си купиш цялата помпа. Съмнявам се да ти свалят само ремъчната шайба.Jeep KJ 3.7 V6 Ltd.
Коментар
-
Първо, да беше казал какъв по точно е този Гранд 98. На второ място, правилно ти е казал колегата, че едва ли някой ще иска да сваля ролката, за да ти я продаде само нея. Особено пък, ако ролката е същата като на Гранд 99-04 - т.е. пластмасова - забрави някой да се опитва да я демонтира, дори и да е навит да я продаде отделно.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Благодаря на колегите Пламен (Kinex ) ,Явор (Vromos ) и Жоро (ЦСКА ) за помощта. Джипа ще се вози с платформа за Русе и там ще се сменя ролката с нова от Жоро. На Чавдар се извинявам, пропуснал съм да напиша, че джипа е бензинов, 5.9(мислех си че стои в подписа ми ).Ролката е пластмасова,т.е. "upgrade" за моделите от 96та нагоре .Американците я сменят отделно като консуматив със специален комплект.
Коментар
-
Първоначално публикуван от стенли Преглед на мнение... Американците я сменят отделно като консуматив със специален комплект.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Така е, по спешност се обсъждаха всякакви варианти. След като проверих Скорпионите и Вестауто без успех за нови без успех и непознавайки района на Бургас се обърнах за помощ към местните колеги за евентуални по-заредени автоморги. Най -близката помпа с ролка беше във Варна, но за късмет видях, че Жоро има налична. Резервацията ни в Слънчев Бряг е до утре наобяд, а сме и с бебе, затова решихме за платформа. На колегите, които помогнаха благодаря още веднъж. Поздрави!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар