Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търсим 2-ма шофьори за организиране на състезание по планинско бягане в Лозенска пл.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търсим 2-ма шофьори за организиране на състезание по планинско бягане в Лозенска пл.

Здравейте,

Предварително се извинявам ако това съобщение не е в правилната тема, но сме новаци.

Пишем ви от Спортен клуб "Бегач". Ние сме НПО в обществена полза и организраме аматьорски състезания по бягане. Повече за нас и събитията ни може да видите на begach.com.

На 26 април 2015 (неделя) ще организираме за 4 път Полумаратон край езерото Панчарево, но тази година искаме да го разширим с 1 допълнително trail състезание до връх Половрак в Лозенската планина (и обратно). Маршрут и инфо може да видите тук: http://pancharevo.begach.com/polovrak

За тази цел се нуждаем от помощ от 2-ма доброволци off-road шофьори, които да ни помогнат с качването на провизиите за подкрепителните пунктове. Става въпрос за 50 кг вода и около 70 кг продукти на пункт - плодове, power гелове, тента маси сгъваеми, и около 4 души на пункт. Пунктовете са означени със звездички на горната карта. Намират се на места до които се стига по коларски път и там има много често офроудъри от село Лозен или Герман, т.е. не са трудно достъпни за 4х4 автомобил.

От доброволците-шофьори се изисква - да се срещнат с нас за инструктаж, да са на разположение със своите автомобили много рано на 26 април (неделя) към 6 часа, защото старта е в 9. Да направят 2 курса за качване герман - пункт 1, Лозен - пункт 2. След приключване на състезанието (към 3 часа следобед) да свалят каквото е останало от провизиите обратно в селата, където ще ги приберем с бус.

Ще заплатим бензина/дизела и всякаква амортизация и разходи на ентусиастите. Предлагаме сандвичи. ПО самите пунктове е купон и се срещате със супер хора. Също така доброволците са поканени на традиционната ни пица парти след провеждането на състезанието. Също така ще има тениски и медали за готовите да ни подкрепят.

Ако има ентусиасти, нека ни пишат тук или на info@begach.com

Поздрави,
    Еленко
    Председател на СК Бегач.

От: Търсим 2-ма шофьори за организиране на състезание по планинско бягане в Лозенска

Здравей Еленко, това се казва организация! Има още 75 дена 10 часа и 48 минути до старта, а вие сте готови. С удоволствие се кандидатирам за първия от двамата доброволци. Единственото ми условие е да НЕ ми се заплаща горивото! Виж, сандвичите мога да опитам

Коментар

От: Търсим 2-ма шофьори за организиране на състезание по планинско бягане в Лозенска

Втори аз. Само не е зле да ми се обадите 1-2 седмици предварително че да не забравя, защото съм заплес. 5лв за газ си имам.

Коментар

Ще гледам и аз да дойда се с нещо ще помогна
        Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Поздравления за инициативата!
          Аз също мога да се включа в превоза.
          Аз не вярвам в чудеса!
          Разчитам на тях!

Коментар

Правите състезание в задния ми двор ,мога да мина да ви позяпам.

Коментар

И аз мога да помогна - чудил съм се често кой връзва тези червени панделки по елхичките в Плана, дори сме се засичали
              Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

А аз ще посъветвам Бегача да пусне същото питане 1 седмица преди събитието. До тук виждам няколко съученика на Нострадамус, които знаят какво ще се случи през следващите два месеца и половина а още не са участвали в тегленията на 6 от 47!!!
                Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                Из "Златния телец"

Коментар

Благодаря на всички за отзивчивостта!
                  Ще ти пишем на лично да ви съберем телефоните и ще коментирам тук и ще звъннем на всеки 2 седмици преди състезанието. (около 12 април).

Коментар

Привет пак,

Напомняме, че състезанието е тази неделя. Ще звъннем на шофьорите, които изявиха желание за помощ, за да организираме трейл състезанието. Още веднъж благодарим.

Коментар

Аз съм на линия.

В началото на темата бяхте споменали, че се тръгва към 6 в неделя. Къде ще бъде сборния пункт и в колко часа точно трябва да сме там?
                      Има ли яснота за маршрутите за качване до селата до подкрепителните пунктове?
                      Аз не вярвам в чудеса!
                      Разчитам на тях!

Коментар

И аз.0878605583

Коментар

И аз! О885 369469

Коментар

То...трябва и акъл...
                            О886 796 456
                            Аз не вярвам в чудеса!
                            Разчитам на тях!

Коментар

Благодаря за реакцията!

След малко ще звънна на Ясен и Иван. Предлагам срещата да е в 6 часа в Лозен на нещо като малко площадче в селото:

https://www.google.bg/maps/@42.60158...s2jA!2e0?hl=en

Там аз (Еленко) ще дойда с 1 товарен бус да ви дадем водата и храната за пунктвете (както и тенти, столове, маси) там ще са и доброволците за пунктовете. Може би ще трябва да направите 2 курса до горе - веднъж да качите нещата, веднъж хората. На 1 пункт ще има 2-4 души, предстои да уточним точната бройка. Старта е в 9, така че имате предостатъчно време. Очакваме първите да стигнат до пункт 1 към 10 часа, щото е на 11 км от старта.

В състезанието участват 70 души, така че логистиката е по-лесна отколкото мислехме. Ще има към 70 литра вода и 70 малки бутилки изотонични напитки.

Вчера маркирахме трасето и до 2-та пункта не мисля че ще е трудно да се стигне. Пункт 1 май ще е най-лесно през Герман - манастира. Пункт 2 директно от Лозен нагоре. Вчера там засякохме 1 пияни граждани с уазка, движеха се спокойно. Ако знаете за по-удобни маршрути - дайте сигнал. В събота други доброволци ще проверяват маркировката, ако искате можем да организираме 1 пробно качване до 2-та пункта?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot 2015-04-20 15.37.17.jpg
Прегледи:1
Размер:118.4 КБ
ID:5654643

Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X