Обява

Свий
Няма добавени обяви.

София-Варна бус или пикап

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• София-Варна бус или пикап

Търсим място за багаж от София до Варна, със бус или по голям пикап, като обем един климатик, два велосипеда, и малко дрехи и лични вещи.
    Прибираме се към Варна за две години, но ще пътуваме с две бебета и детски колички и една инвалидна, затова нямаме място в нашите коли.
    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

От: София-Варна бус или пикап

Търсим превоза срещу заплащане разбира се......автомобилът може да е правил курс до София и да се връща празен, или с по малко стока.
    Също така не е нужно да пътува с нас, във Варна ще има кой да го посрещне и разтовари.
    Благодарим предварително.
    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Потърсете Данчо Мусовир, тук във форума.....
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Аз утре (петък) или в събота може би ще пътувам, но още не е ясно. Ще пиша пак.
        "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
        Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Няма значение кога.....
          0896639499
          Доби

Коментар

На 24 буса ми ще пътува от София за Варна, ако мога да натоваря нещо, защото не знам колко място ще имам, ще помогна. Ще ти звънна като наближи, ако още имаш нужда.
            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X