Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Превоз на хора и товари - България <=> Англия <=> България...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Превоз на хора и товари - България <=> Англия <=> България...

Превоз на хора и товари - България <=> Англия <=> България <=> Англия...

Здравейте,

Както гласи темата в този раздел, идеята ми е тук да има постоянна връзка с хора а защо не и фирми желаещи сътрудничество в тази насока.

Към момента целта и идеята е НЕкомерсиална, когато и ако се превърне в такава ще бъде преработена както си трябва.

Когато някой мисли да тръгва за острова от България, или някой се прибира от острова за към България било със самолет или с друг транспорт и има желание да се включи, нека драсне тук.

За всички пратки, които минават през мен, ще има ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТВАРЯНЕ И ПРЕГЛЕЖДАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО и документиране със снимки освен когато за закупени и доставени директно от официален търговец, целта е да бъдат ЕЛИМИНИРАНИ всякакви идеи и опити за превоз на ЗАБРАНЕНИ и/или КОНТРОЛИРАНИ неща като опиати, оръжия и т.н.

Ако аз примерно се навия да донеса кашонче с колата от Англия до София и някой реши да се прави на хитрец и да прати вътре нещо забранено, нямам желание да отлежавам по затвори или да плащам глоби с много нули, същото важи и за някой пращащ от БГ решил да сложи за братчеда 7 стека цигари, че и без бандерол да е на далаверка, такива неща НЯМА да се толерират и обсъждат!

Ако някой има професионален и/или любителски опит в спедицията или пък има бизнес в тази сфера и реши да съдейства нека се включи в дискуцията, идеята е примерно някой който вкарва коли и/или има редовни превози в тази посока да съдейства, заплащане и възмездяване ТРЯБВА ДА Е СИМВОЛИЧНО или НУЛА, това е идеята, ако ще е за левче на кило такива оферти има под път и на път, идеята тук е да се добави стойност към групата на офроудърите.

Ако администрацията на форума реши да развие идеята в малко по-сериозен и/или комерсиален аспект и добави реклама или нещо такова, има логика и ще приветствам начинанието.

Предварително благодаря.

Надявам се темата отговаря на правилата на раздела и форума, ако не моля да се съдейства за да коригирам.
    Бъдете живи и здрави!

От: Превоз на хора и товари - България <=> Англия <=> България...

Започвам с конкретна идея и предложение за да се изясни какво точно целя.

Колега има нужда от лебедка, качествена, може би втора ръка със синтетично въже, въжето ще е със сертификат, лебедката тежи МНОГО и ако е втора ръка продавача иска събиране на покупката от дома му.

За да се опакова този чукан лебедката, ще трябва сериозен сандък в който ще има доста място, я за още въжета синтентични, я за разни части които тук в Англия ги има много и евтини, чисто нови, примерно разни части за ЛР и т.н.

Идеята е ако стойността на лебедката и въжетата на колегата са примерно 2000 лева а транспорта само за него 350 лв, ако се набутат още 15 неща в сандъка за обща стойност 1000 лева примерно и спедицията се раздели като разходи солидарно, НЕ по равно а пропорционално, колегата с лебедката да плати примерно 150 лева транспорт а останалите колеги по 10-15-20 лева което си е смешно дори и за българските стандарти.

Говоря ТЕОРЕТИЧНО и принципно, не съм правил все още конкретни разчети но като идея мисля е видно какво искам да постигна.
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X