Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Доставка на телефон от Китай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Доставка на телефон от Китай

Здравейте, дали е възможно някой да ми достави следния телефон от Китай и при какви условия.

http://www.ibuygou.com/p-pre_order_o...-5517-usd.html

Благодаря предварително
    Александър

От: Доставка на телефон от Китай

А какво те притеснява да си го поръчаш директно от тоя сайт?

Пише, че транспорта е безплатен. Остава да си палтиш ДДСто и телефона ще е при теб.

Коментар

През ДЧЛ ще ти го обметят със всичките му разправии по митница, другия вариант е по бавен, но без допълнителни разходи, на мен ми се появи в районната поща на 30-ти ден със Сингапур пост без митница.
      O888 749-O86
      C20LET 4x4 198 kW 370 Nm - любимата
      NC 750

Коментар

Забележи и че е pre-order и се очаква да са налични към ноември-декември. Аз лично не бих се вързал на такова пожелателно обявяване на датата на излизане на пазара. Така имаш 2-3 месеца за излизане на телефона и още 2 месеца ако решиш да не ползваш DHL. Като се позабавят нещата и в двата срока, особено втория заради нова година, си го закръгляш на половин година. С DHL си плащаш всичко (не че с обикновената поща няма вариант да си платиш пълната сума), но поне срока за доставка ти е по-малко от седмица и остава да се надяваш да излезе когато го очакват (някъде между месеците).
        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Аз не бих си поръчвал от този сайт - нито по нета, нито лично.Разгледай внимателно и се поразрови. За майтап - драсни един мейл и кажи че имаш човек - ноември ще е там - да кажат откъде да дойде да го вземе и плати .. виж какво ще ти отговорят.

Коментар

След такъв срок на изчакване мисля , че при проблем няма да можеш да си потърсиш и парите .

Коментар

Искам да поръчам едно фитнес приспособление от ЕВА пяна, което е леко, но обемно, обаче търговеца под 50броя не му се занимава, а и ще вдигне цената.
              Общ обем 1.3м3 и тегло 50кг (по мои сметки)
              Последно ме за пристанище...най-близко до мен?! С кораб не е ли много бавно, но май е по-евтино?

Какви са опциите за доставка от Китай до България? Колко % да си подготвя за мито и такси (доставка)? Цената е изгодна, но доставката ми е тъмна индия
              Последно редактирано от hakama; 10-01-14, 10:50.

Коментар

След като те пита за пристанище ... смятай. Дори и да ти го достави в някакъв групаж ще имаш още кило разходи - ходене до там (Бургас , Варна), митници, освобождаване, обработка - ти си направи сметка колко ще ти излезе. Ако не ти го доставя до вратата ... по-добре търси друг вариант.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X