Обява

Свий
Няма добавени обяви.

София-Варна, кученце на 4 месеца?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• София-Варна, кученце на 4 месеца?

Трябва ми надежден колега да ми върне малка немска овчарка до Варна....трябваше да я вземат тук и вчера я докарахме....в последствие решиха че не искали дългокосместа Немска Овчарка а нормална....кучето не лаело,и не ядяло.....и посред нощ ми го върнаха.
    Но аз се радвам защото малкият е приказен и със чудесен характер- не му трябват такива стопани.
    Въпросът е сега да си отиде отново у дома... Аз ще се прибирам след две седмици, и най вероятно с автобус, а не е сигурно че ще го качат в автобуса.....при пътуването не пъвръща, не скимти и е крайно кротък.
    Ако някой се престраши Благодарности и плащане в домашно стъкло!
    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

От: София-Варна, кученце на 4 месеца?

Звънни ми , че не си оставила тел. за връзка .0896659886

Коментар

Това е кученцето което трябва да се закара до Варна......0896639499,Доби

Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Ей, страшни тъпаци има. Как да лае и да яде, като това животно е уплашено и не е свикнало с обстановката. Прибери животинката и дано си намери добри стопани. Ако ти трябва "хотел" в София, пиши и ще измислим нещо. В къщи няма как, че моя много ще го търкаля и ще разруши апартамента, но има достатъчно колеги с хубави дворове.
        П.П. Колко струва кученцето, че един колега търсеше? Ако се договорите може да не се наложи да пътува обратно.
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Доби, вече си имам куч, но ако няма къде и кой да го гледа до транспорта, давай го.
          П.П. С "Куздов" сме писали заедно
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Бебчо е стресиран....освен че пътува, Варна-Бургас-София.....се държа мъжки, без да повърне,дори не посмя да се изпишка в Бургас за 30 минути докато претоварвахме,това беше първото му пътуване. Той не е свикнал с други хора, мисли че аз съм му майка(майка му почина при раждане) и расна около кучета.
            Ако трябва да сме откровенни предпочитам да го заменя за по голяма женска овчарка.....а ако го продавам за форума 250 лв. като само ваксините са 100лв.
            Много ми е мил отгледала съм го на гърдите си първите дни да отцелее без майка. Изключително куче ще стане ако правилно се гледа и възпита, спокоен с тежък характер,бързо възприема. Можех да откажа да ми го върнат....но никога няма да дам мое животно на хора които не знаят какво искат.....това не е плюшена играчка....
            Благодаря ви ако ми помогнете ще черпя...във наши хора имам дадени няколко кученца, и ако това отиде при наш човек ще знам че е на добро място.

Коментар

Лео Експрес транспортират домашни любимци.Занасяте го малко преди да започнат товаренето на пратките за деня , те имат клетка . На другия ден заранта е пристигнал и така..

Коментар

Така Лео Експрес отказаха.....обясниха че не превозват животни......
                Моля колеги ако някой има път и има възможност.... да се обади, кучо е изключително кротък и спокоен не прави бели спи и лежи през целия път, не скимти, и не повръща, дори не пишка при престоя, има всички ваксини и е обезпаразитен и външно и вътрешно....дори днес е изкъпан.
                Открих и още една фирма Анимал Експрес....но първоначалната такса е 20лв. плюс още на килограм и това не е най лошото скоро е изчезнало куче и не носят отговорност.
                Последно редактирано от Доби; 17-04-13, 13:48.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                  Анимал Експрес.....
                  Нещо
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Нищо за сега.....това е селото на съпругът ми....кметът беше споменал че някой се заселил от чужбина и искал да прави развъдник....но явно е мошенник.
                    Само ми е жал за малкия не иска да се храни и тъгува....свикнал е на вън на въздух....все да бяга....а сега е затворен в апартамент.

Коментар

Продължаваме да търсим транспорт.....както върви другата седмица ще сме двама по причина че във автобусът няма да ме качат с малчо....

Коментар

Доби, а замисляла ли си се за влаковия вариант?
                        Преди време така докарах от Габрово до София едно малко коли с мен, в пътна клетка.
                        Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Сигурно ще мога да помогна - обяснете ми къде е кученцето и къде трябва да го доведа...или кой ще го посрещне във Варна. Ако трябва на ЛС.
                          Последно редактирано от Savador; 19-04-13, 11:25.
                          Volkswagen Touareg 7L 3.0 TDI V6 (224Hp)
                          O8867З7I78

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
                            Доби, а замисляла ли си се за влаковия вариант?
                            Преди време така докарах от Габрово до София едно малко коли с мен, в пътна клетка.
                            Мислих...но нямам клетка,имам една чанта но тя е за чихуатата на щерката....познай как ще влезе малък Немчо в нея...а на каишка надали ще стане.

Коментар

Можете да заключите или истриете темата всичко е наред!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X