Обява

Свий
Няма добавени обяви.

София-Сини Вир..45км от Шумен-Петък?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• София-Сини Вир..45км от Шумен-Петък?

Здравейте!
    Със благодарностите си ....ще отправя още една молба за Семра.....
    В петък ги изписват от болницата в София....търсим транспорт София-Сини Вир...Сини Вир е на 45км. от Шумен....ако има колега пътуващ в посоката с подходящ автомобил...не линейка. Семра вече ходи, бавно но ходи.Не е удобно да я качим на автобус по линията София-Шумен...защото не се знае кога има автобусче до Сини Вир. а и не е добре да се друса по автобусите.
    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

От: София-Сини Вир..45км от Шумен-Петък?

Така днес ми звънна лекарката която назначава рехабилитацията на Семра....помоли да опитаме да я настаним за известно време във болницата по рехабилитация в Овча Купел....полага и се по здравна каса една седмица....но имало и болни които може би си плащат за повече......ОГРОМНАТА МИ МОЛБА Е АКО НЯКОЙ ИМА ВЪЗМОЖНОСТ И ПОЗНАТИ ДА ПОМОГНЕ..МОЛЯ ...Не знам как ще се отблагодарявам.
    Лекарката каза че много бързо се възтановява и ще е най добре да постъпи в болницата вместо да се прибира в къщи където няма никой който да и помогне за възтановяването и.
    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X