Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лондон - София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лондон - София

Има ли някой, който може да докара нещо от Лондон? Нещото е магнетофони и са малко тежки - към 50кг.
    Не е спешно.
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

От: Лондон - София

Колега аз ползвам една транспортна фирма която взима по 1.7лв. на килограм, ако те устройва ще ти дам кординатите им
    [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Интересува ме, разбира се. До едно време имаше един Калин, но май прекрати дейността си.

Коментар

Виж и gabco org, нямам забележки, работят коректно.
        Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Тука има още някакви, ама май като скъпичко взимат.. Не съм ги ползвал.

Коментар

Колега само да не налетиш на едни мошеници от Павлово казват се Емпресса маил или нещо такова... нестига че изгорях с багаж за близо 1000лв ами на всичкото отгоре вече 8 месеца няма обезщетение.... уж щяха да ми возят безплатно багажите докато изчистим парите, а какво стана още първите от безплатните колети ми отрепа цели 4 почивни дни докато ги намеря в офиса да си го получа.
            0-

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
              Интересува ме, разбира се. До едно време имаше един Калин, но май прекрати дейността си.
              Бачка си Калин! Аз го препоръчах на времето и имаше защо. Ако си загубил координатите му ще ти ги пусна отново. Над 10 доставки имам от него - перфектен, без забележки!
              Последно редактирано от ivied; 04-10-12, 22:33. Причина: Над 10 доставки

Коментар

Не знам. Някой, даже беше от този форум, каза че Калин вече не работи. Повече не съм се интересувал. А да. Имаше обява (реклама) в търговския отдел, но тя изчезна. Ако имаш данни, дай ги.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X