Обява

Свий
Няма добавени обяви.

България - Тимишоара (Румъния) - България - 1 човек

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• България - Тимишоара (Румъния) - България - 1 човек

Здравейте.
    Малко странно питане, но не знам в кой раздел да попитам, затова тука.

Може би ще ми се наложи да се разходя до Тимишоара, Румъния през септември месец за 2-3 дена.

Хвърлих бърз поглед в google, но не открих нищо подходящо.

Та въпросът ми е, има ли начин с обществен траспорт да стигна от България (нямам претенции София, Пловдив и т.н.) до Тимишоара и обратно ?

Някой да сподели скорошна и проверена информация ?

Автобус, влак, или друг танспорт на когото може да се разчита ?

Благодаря предварително.

Поздрави,
    Калин
    .

От: България - Тимишоара (Румъния) - България - 1 човек

София - Тимишоара през Милано със самолет . Това преди 3-4 години. Може и през Букурещ.

Коментар

През Букурещ има смисъл, ако пътуваш от Североизточна България. Най-бързо и смислено е с кола, от София са приблизително ок. 540km(София-Калотина-Ниш-магистрала-Ковин-Панчево-банатско равно-Тимишоара) и се взима за около 5:30-6 часа. Разходите са ти гориво, магистрална такса (4 евро?) и винетка за Румъния. С влак се пътува до Белград и оттам до Тимишоара, но не виждам много смисъл. Предполагам, че няма да е по-евтино, но пък ще е по-досадно и бавно. Самолетен полет ще е с прекачване, т.е. няма да е по-бързо отколкото с автомобил. По този маршрут няма много полиция, а и са свикнали с голямото количество коли с наша регистрация.

Коментар

Първоначално публикуван от viplamen Преглед на мнение
        През Букурещ има смисъл, ако пътуваш от Североизточна България. Най-бързо и смислено е с кола, от София са приблизително ок. 540km(София-Калотина-Ниш-магистрала-Ковин-Панчево-банатско равно-Тимишоара) и се взима за около 5:30-6 часа. Разходите са ти гориво, магистрална такса (4 евро?) и винетка за Румъния. С влак се пътува до Белград и оттам до Тимишоара, но не виждам много смисъл. Предполагам, че няма да е по-евтино, но пък ще е по-досадно и бавно. Самолетен полет ще е с прекачване, т.е. няма да е по-бързо отколкото с автомобил. По този маршрут няма много полиция, а и са свикнали с голямото количество коли с наша регистрация.
        Благодаря за изчерпателното инфо.
        .

Коментар

Със самолет - около 230 евро отиване и връщане през Виена, 4-5 часа, с резервация и плащане 21-22 дни преди полета. Има автобуси до Белград *и след това микробус до Тимишоара - не съм ги ползвала. С кола - от София 540 км, 5 евро магистрала (аз слизам от магистралата на Смедерево и после през Бела черква) и румънска винетка (цените са като в БГ). Груп имат автобус до Букурещ, но след това много път до Тимишоара - било с влак, било с автобус. А иначе аз утре или в понеделник тръгвам с кола, но няма да се връщам скоро в София.

Коментар

Наши клиенти имат бизнес близо до Тимишоара и пътуват често, ще поразпитам за опцията да пътуваш с някой от тях. На определени дати ли искаш да пътуваш, или?
            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
              Наши клиенти имат бизнес близо до Тимишоара и пътуват често, ще поразпитам за опцията да пътуваш с някой от тях. На определени дати ли искаш да пътуваш, или?
              Благодаря за информацията и предложението.
              Ако ще се пътува, ще е около средата на септември за 2-3 дена и обратно, без претенции.
              Засега не е сигурно, понеже се оказа че транспорта до там е сложен, въпреки недалечното разстояние.

Ако нещо се потвърди, ще пиша на лични.

Поздрави,
              Калин
              .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X