Някой пътува ли през седмицата по маршрут София - Шумен или Разград? Трябва да планирам такова пътуване и ако има някой да си споделим разходите, ще е идеално.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
София - Шумен или Разград?
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: София - Шумен или Разград?
Виве, мойте щерки ще се прибират към Варна.....проблемът е че надали ще е точно тази седмица, от 03.08.12г. са в отпуск, но имаме проблем с булчинската рокля, заради големите очи на булкататрябва да се прави поправка но кога ще е готова и как ще стане нищо още не знам, а доколкото разбрах искат и мен да обличат от ващо село, и не съм сигурна кога ще си дойдат точно.
Ако до тогава не си намерила транспорт спокойно ще те вземат до Шумен.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
-
От: София - Шумен или Разград?
Ако нещо не отпадне (все още съм под въпрос), ще ми трябва да се придвижа до там четвъртък следобед - до вечерта да сме там - аз и дъщерята, дете на 8г. или в петък сутринта.
Заложила съм си и варианта влак или автобус, така че, ако не се намери никой в посоката, ще се оправим и самички
Благодаря Доби, ако съвпадне тяхното пътуване с графика, ще ми е приятноThe Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар