Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Превоз на доброволци до пожара в Бистрица (Витоша)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Превоз на доброволци до пожара в Бистрица (Витоша)

Здравейте,

Писах вече в друга тема във форума, но прецених, че е по-подходящо да отворя нова.
    Получих няколко добри съвета, но въпреки това запитването ми остава.

Тъй като с приятеля ми вчера прекарахме половината ден в катерене и слизане по чукарите над Бистрица, в момента краката ни са смазани. И двамата имаме стари травми, които се обадиха и оттук нататък и за мен и него е непосилно да направим този 3-4 часов преход нагоре отново.
    Казаха, че когато пожарът изгасне ще има нужда от доста хора, които да помагат за почистването на района.

Искам да попитам дали е възможно да се уговорим с някого от вас, който да ни качи донякъде ? Наясно съм, че в един момент става недостъпно дори за мотори и АТВ-та и вече съм наясно, че дори с превозно средство качването не е лесно, но дори да се наложи да изходим 1/3 от пътя пак ще е по-добре отколкото да го минем отново целия. А искаме да отидем да помогнем.

Тъй като нямам опит в оффроуда това, за което ви питам е основно идея. Нямам представа дали е възможно да се осъществи, затова ще се радвам да направим една дискусия.

Един ваш съфорумник предложи да останем да помагаме в селото и бихме го направили, но причината да искаме да се качим горе е, че вчера отидохме с идеята да гасим огън, а това не се случи, защото в нашата група имаше главно професионалисти и ние не им бяхме нужни. Сега остана тегавото чувство на неизпълнения дълг.

От: Превоз на доброволци до пожара в Бистрица (Витоша)

Тъй като вече стана ясно, че има места, на които се стоварват доброволци с джиповете на ОФФроуд, молбата ми се отменя.
    Ще се свържа с когото трябва, когато тръгнем да се качваме.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X