Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Превоз от Несебър до с.Баня обл.Бургас

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Превоз от Несебър до с.Баня обл.Бургас

Здравейте колеги, днес намерих една костенурка в зона на новостроящ се жилищен комплекс в Несебър, тя трябва да бъде предадена в центъра за костенурки в с.Баня. Поради невъзможността ми да пътувам до там, моля колеги минаващи през тези населени места за помощ. Тел. 0878233786 Милен

От: Превоз от Несебър до с.Баня обл.Бургас

Според мен е по-добре да бъде оставена в зоната на обитание, при промяна особенно в големи разстояния, загубват тази зона и популацията намалява. Освен, ако е защитен вид в червената книга и тази зона не им е обитание, моят съвет е да се пусне в природата на безопасно разстояние не повече от 20-на км, успех

Коментар

Зоната на обитание в момента се застроява в бързи темпове, проблемът е че служителите от центъра в с.Баня имат възможност да реагират след около два дни.

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
        Според мен е по-добре да бъде оставена в зоната на обитание, при промяна особенно в големи разстояния, загубват тази зона и популацията намалява. Освен, ако е защитен вид в червената книга и тази зона не им е обитание, моят съвет е да се пусне в природата на безопасно разстояние не повече от 20-на км, успех
        В България има два вида сухоземни костенурки-шипобедрена и шипоопашата. И двата вида са в Червената книга , а този район е все още естествено населяван от тези костенурки. Може да се пусне на свобода, но по-далече от района на строежите. Със сигурност ще си намери себеподобни.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X