Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за аварирал SUV над Кюстендилско

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за аварирал SUV над Кюстендилско

Темата не е за този раздел, но не виждам къде друга мога да я пусна.
    Познати са аварирали с Хонда CR-V в гората между две села над Кюстендил - Гурбановци и Кутуревци. Това е някъде по пътя от Кюстендил към Гюшево, след разклона при Гърлено за ново село.При опит да бъде изваден, автомобилът е запалил съединител доколкото разбрах. Може да се тегли. Колата е там (в гората) от началото на седмицата, хората търсят средства/ начин за транспортиране до Кюстендил, срещу заплащане.

Моля, тези, които могат да се отзоват да пишат тук, че имат възможност да го сторят и да се обадят на следните телефони:0889 450459, 0878 462610 - Сашо.

От: Помощ за аварирал SUV над Кюстендилско

Току що говорих с човека. Автомобила се намира на 9 км. от ЖП прелеза на с.Долно село по пътя Д.село - с.Кутугерци - с.Гурбановци. Аз мога да помогна утре до обяд, но за човека е по-удобно в неделя. Ако няма желаещи за неделя утре/събота/ около 09.00ч. тръгвам.

Коментар

Благодаря ти, Тони!

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
        Благодаря ти, Тони!
        Не съм направил кой знае какво, пък и не бях ходил в този район. Добре, че един колега дойде с мен/човека с Хондата не са го теглили никога камо ли по черен път/, та свършихме работа бързо и без усложнения.
        Любопитно ми е какво се е случило със съединителя или е нещо друго, защото от трансмисията нямаше никаква реакция.
        Ето и малко снимки:
        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от TONI 1977 Преглед на мнение
          Не съм направил кой знае какво, пък и не бях ходил в този район. Добре, че един колега дойде с мен/човека с Хондата не са го теглили никога камо ли по черен път/, та свършихме работа бързо и без усложнения.
          Любопитно ми е какво се е случило със съединителя или е нещо друго, защото от трансмисията нямаше никаква реакция.
          Ето и малко снимки:
          Ако е запалил качествено съединителя няма хич да реагира
          ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X