Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся превоз от София до Плевен на 4 бр. джанти с гуми за лека кола

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся превоз от София до Плевен на 4 бр. джанти с гуми за лека кола

Зимният сезон наближава и е време да се монтират зимни гуми на Пежо-то, затова и пускам темата.
    Както е видно от заглавието, търся някой, който има път от София към Плевен (евентуално до Ловеч) и няма да му представлява затруднение, да ми докара един комплект джанти, с монтирани на тях гуми.
    Джантите се намират у Жоро (trajal), като при развитие на темата, ще направим уговорка по телефона за предаването им.
    Моля, пишете тук и на ЛС, обаждайте се на О895791Ч51, както и чрез други номера или средства за връзка, които доста от вас имат с мен.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

От: Търся превоз от София до Плевен на 4 бр. джанти с гуми за лека кола

Бих могъл да помогна,но трябва да ги взема в Севлиево и като имам транспорт за Плевен да ги пратя.
    Това може да се случи в рамките на една седмица.
    Примерно,вземам ги в понеделник и до петък са в Плевен.
    Jeep Cherokee 4.0l-Звяр
    Volkswagen Passat 1.9TDI-Шосейка
    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от mishev3006 Преглед на мнение
      Бих могъл да помогна,но трябва да ги взема в Севлиево и като имам транспорт за Плевен да ги пратя.
      Това може да се случи в рамките на една седмица.
      Примерно,вземам ги в понеделник и до петък са в Плевен.
      Може и до разклона на Абланица. Аз ще ги взема от там и ще ги закарам на Ники. Пътувам често до Плевен.
      GSM 0877 08 99 19
      Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Благодаря на Иво и Христо за бързата реакция и готовността за оказване на съдействие.
        Ще се чуем по телефона, за да се уточним - кое, как да стане. Ще има повод за почерпка, виждам.

Коментар

Ако не ти е късно на 18.10.11 сутринта, гумите могат да ти бъдат докарани в Плевен от софийския ни бус. Само някой ще трябва да ги занесе в офиса ни в София.
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

С Иво (mishev3006) и Жоро почти сме уточнили процедурата, за което предварително благодаря.
            Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
            Ако не ти е късно на 18.10.11 сутринта, гумите могат да ти бъдат докарани в Плевен от софийския ни бус. Само някой ще трябва да ги занесе в офиса ни в София.
            Данчо, при положение, че бусът ти минава през Плевен, дали се връща обратно към Варна?
            Като сме започнали с процедурата по трансфер на джанти, може ли да се възползвам от офертата ти? В момента, в който "обуя" зимните гуми на алуминиевите джанти, които чакам от Жоро, стоманените ми стават излишни и съм обещал да ги подаря на колега от Пежо Клуб България, който е от Варна. Утре ще ти звънна и ще се уточним. Благодаря за предложението.

ПП. Както се е почнало, май направо трябва да ви поканя на едно гости у нас, вместо да черпя "на парче" в необозримо бъдеще.

Коментар

Днес шофьорът на камиона на mishev3006 е "случил на време" при пътуването от София през Плевен към Севлиево (обилен дъжд и мокър сняг).
              Джантите са вече при мен и ги оставих в гумаджийницата за изправяне и монтаж на зимните гуми.
              Още веднъж, благодаря на Иво за услугата.

edit: Вече и втората част от трансфера на джанти е изпълнена и благодарение на Данчо, стоманените джанти ще пристигнат при бъдещия си собственик във Варна.

Благодаря ви отново, колеги.
              Последно редактирано от nickbochev; 18-10-11, 22:46. Причина: допълнение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X