Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Жертвите от поредната постсъветска война ...
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
- 1 like
Коментар
-
Ми не, чилякът 100 е пуснал "как описват у Фейсбук това, което сме разказали за Буча" Нормално е във всеки абзац да фигурира "Фейсбук"...
Е, можеше с някакъв реквием на фонът на тези шокиращи видеокадри, но.... то от този, толкова....Последно редактирано от deyan_h; 06-05-22, 22:26.
-
В друга тема ме обвинявахте, "ми що си пуснал траурна за тогава, а за това сега не си..."
Ето. Има. Не че мисла, дека е друго. Исто. Просто неизбежен sequel....
Песничката мисля е подходящо тъжна, И е за всички ненавременно заспали.
това въобще не е първата постсъветска, може би е последната... Типично почват с:
свършва с :
Лампата.
Жертвите са посредата. Нека спят спокойно.
А когато:
Ще видим какво ще се окаже от прахоляка...
Така или иначе до тогава аз в мен си имам да запаля. Цигара, котлона за чай също.
Та затова Кино, Виктор Робертович описва почти целият процес...
"Эстрада" бля, дада... мхм.
Последно редактирано от deyan_h; 06-05-22, 22:54.- Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
- Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.
Коментар
-
Твърдо ЗА!! Разделът и идеята на раздела е друга! Спрете се! Съчувствам на роднините на жертвите, но не мисля, че навсякъде трябва да се политизира.Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеРаздела се казва ,,в памет на", постсъветските жертви са постсъветски, да не броя до 15 . А стига с тая политика !

. Да почиват в мир !Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
- 3 likes
Коментар
-
Освен да Ви предложа, да си представите как вдигам рамене със съжалителен и леко презрителен поглед, за оставащите без разбиране... Но пък с етикетчета за всичко...- Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
- Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.
- 4 likes
Коментар
-
Щом не идва от шпиц команда кравария, е опасна. Само те имат "способността" да изнасят демокрация под формата на бомби, и да си врът носа навсякъде. Трябват и гой, факт!
- 4 likes
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар