Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Д-р Радислав Наков

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Д-р Радислав Наков


    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Radislav_Nakov.jpg
Прегледи:247
Размер:80.3 КБ
ID:6790374



    Д-р Радислав Наков бе специалист гастроентеролог в София, експерт в областта на синдрома на раздразненото черво, функционалната диспепсия, възпалителните чревни заболявания (болест на Крон и улцерозен колит), чревната амилоидоза и чревната микробиота. Той бе автор на десетки научни публикации.

    Д-р Наков не спираше да развива своя професионален път, независимо от трудностите, които съдбата му поднесе и които за съжаление отнеха живота му така несправедливо рано.

    Той беше и ще е пример за професинализъм и вяра, че науката е движещата сила в живота ни.

    Само преди седмици ръководен от него екип, разработил български проект за гайдлайн , спечели грант на UEG – United European Gastroenterology.

    През годините д-р Наков, освен успехите си в гастроентерологията, създаде и разви единствената в България платформа, създадена от лекари за лекари – Medical News, която продължаваше да надгражда и в трудните моменти около болестта си. Той не се примири и с факта, че бе лишен от справедлив конкурс за асистентското място в катедрата по „Гастроентерология” в Медицинския университет в София, но успя да спечели своята морална битка в съда. Мedical News е основен партньор на БЛС в продължаващото медицинско обучение (ПМО).

    Бъдете живи и здрави!

  • #2
    Жалко...! Да почива в мир .
    Който търси , намира !
    Човекът е човек, когато е на път !

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X