Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Почина Тодор Колев..
Свий
X
-
От: Почина Тодор Колев..
В едно село сме раждани.
Лека ти пръст Тодоре, малко други хора са ми доставяли толкова радост с изпълненията си в киното и на сцената.
Наистина талантлив, с много специфичен глас и прекрасно чувство за хумор.
Почивай в мир!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
-Чичо ти защо кашляш?
Развесели ги и горе Тошко,....че те като ни гледат как се мъчим и те не са весели....нашите починали близки.
Събрахте се горе най великите....спретнете си едно истинско Театро, не като това на земята....белким смехът ви стигне до земните хора Български и да ни направи по Човечни и весели.
Да ти е леко на душата...и Бог да прости Амин!
Последно редактирано от Доби; 16-02-13, 11:26.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Лека му!
Когато си отиде Радой Ралин си казах -а ми не го заслужаваме, за това.......и така до днес, един по един се 'изнизват' и след тях остава празно и пусто. Не знам защо е такова усещането, комай има и нови артисти, кумици. Просто остаряваме, въпрос на поколение ли е или наистина понятието България губи смисъл......Това което ни липсва ни кара да мечтаем.
Коментар
-
Още един от истинските и оставили ярка диря след себеси. Жалко.
Почивай в мир в може би един по-хубав свят, ти остави достатъчно много за да не те забравим в тукашния!Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар