Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Имаше остро перо и бодър дух...Неведнъж съм препрочитал негови пътеписи и спомени...Проявяваше любопитство към света и подтикваше към същото нас , неговите читатели...Ще ми липсва...
Лека му пръст.
Той, Симеон отдавна беше на "ТИ" с духовния свят.
Малцина усещаха, че само близките му го свързват с този материален свят.
ТОЙ беше надраснал околните. Беше надраснал нас .
Той сякаш общуваше с Бога, с духовния свят и успяваше да ни предаде голяма част от "онзи" свят и на нас.
Беше голям Човек с голяма душа и голямо сърце.
Успяваше да те направи свой приятел само за няколко минути.
Успяваше с няколко думи да се слее с всеки от нас, с болките или с емоциите ни.
НИЕ в този форум трябва да признаем, че му донесохме и малко тъга.......... той обаче ни е простил. Сигурен съм.
Все си мислех, че отново ще дойде на гости това лято.......сега само ще си спомням срещите ни , когато пътувам към Бяла черква (Родопите, над Пловдив).
Жалко !
Почти съм убеден, че е в своя свят и се чувства добре.
Дано е така.........дано е в по-хубав свят. Дано!
Почивай в мир Бачо Симеоне! Не мога да повярвам... Не ми е оставало много време, за да прочета всичко, което си написал, но до сега колкото пъти съм минавал през Еркеч съм се сещал за теб.
И обещавам, че и това лято ще се кача, ' да си хортуваме.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар