"Ама феновете ще недоволстват!" - към Иван Славков
"Ще уволниме феновете!!!" - Иван Славков
Човек с много качества и много връзки, но без болни амбиции. Човек, който само с една обиколка на залата променя вота в полза на Блатер, когато го избират за шеф.
Г-н Славков, аз съм Ви фен.
Г-н Славков, почивайте в мир.
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Лека му пръст.
Беше над всички, с уникалното си чувство за хумор..., но не успя да пребори огромният и могъщ Враг - Алкохола..., макар и да се сражаваше достойно..
Жалко.., беше хубав човек!!
СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !
Лека му пръст на Човека! Колоритна личност и истински мъжкар!
Навремето, когато работех във в. Стандарт, често го срещах по разни събития - винаги засмян, шегуваше се, никога никого не пренебрегваше, без значение кой си и какъв си, беше земен човек с голямо сърце, открит и прям.
Истински се натъжих, когато прочетох, че вече го няма .....................
Жалко ......................
Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Беше един от символите на социализма. Надживя доста от символите на "прехода" и "демокрацията".
Беше и единственото реално интересно нещо в българския футбол.
Беше и добър опит да се подражава на монархиите с традиции - като няма читав син, да си намерим поне свестен зет. Щеше да бъде много забавен в ролята на държавен глава, но не било писано.
"Всички на гърба с кръста, а аз - на гърба на тъста"
Пич и мъжкар отвсякъде. Бохем и гледаше на едро. Нямаше и нотка на дребнавост. Чувство за хумор на небивали висоти. Скоро четох "Батето"1 и 2. Както казва и самият той "Ташак пълен".
Сигурен съм, че се смее някъде от небето.
Наздраве, Бате!
За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар