Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Язовир Въча - почистване - мероприятие 4

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Язовир Въча-почистване

Първоначално публикуван от 6tur4e Преглед на мнение
    Пожелаваме Ви весело изкарване на събор. И другата седмица в края разбор в Добро.
    Кога ще е разбора в Добро. Пишете за да знаеме и да се себереме , че нещо взе да ми липсва цялата група. Да се видиме в Добро и да уточняваме следващото ходене на Въча. По прогноза целият септември го дават слънчев и топъл, така че имаме възможност за още едно/ поне/ чистене.
    Поздрави на всички.
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
    MITSUBISHI SHOGUN 3.5 V6 AUTO
    0896736775 Любо

Коментар

Здравейте всички.

Ама хич не ни се прибира от морето но няма как.

Не можем без Вас повече от седмица.

В петък в Добро как ви се струва добре ли е?

Да се обаждам ли за маси и столове?
      Последно редактирано от greenflag; 08-09-08, 09:58.
      sigpic

Коментар

Жоро, аз няма да мога да дойда, че ще пътувам за чистенето на Ботев. Дали можеш да разбереш какво и колко са изчистили НЕК с техния кран? Че ми е безкрайно любопитно.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Ще разбера ,

Пробвах да се свържа с Попов но е извън обхват.
          Доколкото знам крана е ангажиран само за 1 седмица и трябва да са прикючили.

На снимките на Тошко се видя нов боклук.
          sigpic

Коментар

И аз няма да мога в петък. В четвъртък заминавам извън София. Ако решите за сряда... там съм.

Първоначално публикуван от greenflag Преглед на мнение
            Здравейте всички.

Ама хич не ни се прибира от морето но няма как.

Не можем без Вас повече от седмица....
            Жорка снощи по телевизията даваха доброволци да чистят плажове около Варна. Да не би да имаш пръст в тая работа, щото си далеч от Въча и ти липсва боклука???
            О899 2б2 1З2

Коментар

Чух се с Златев от НЕК,

Каза ,че не са събрали много боклук ставало доста бавно.

Крана и тази седмица ще е там но чакат всеки момент да го извикат да работи някаде.

Нивото е спаднало доста.
              Според Златев с нашите темпове на работа ако направим още една акция ще го заличим петното.
              sigpic

Коментар

В сряда се прибираме.

Ако кажете сряда, няма проблем.
                20ч. Добро?
                sigpic

Коментар

Ами да се събираме, докато сме загрели! Може да открием учебната година този уикенд. Какъв по-добър урок за децата ни?? Този път госпожицата ще е с мен и след като беше ужасена от някои мръсни страни на моята професия, сега ще се увери на практика, че е трудно понякога да се съхрани красотата, но и че си заслужава отвсякъде!
                  НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                  Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от greenflag Преглед на мнение
                    В сряда се прибираме.

Ако кажете сряда, няма проблем.
                    20ч. Добро?
                    Сряда 20ч в Добро е добрЕ. Аз ще бъда там.
                    Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
                      Сряда 20ч в Добро е добрЕ. Аз ще бъда там.
                      +1
                      Да вземем да ги направим срещите в "Добро" ежеседмични.
                      Всяка сряда например.

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                        Идеята не е моя, а на Ник Николов и не се опитвам да я прехвърлям, а просто показвам възможно решение. За почистването след Събора ангажимента е на община Белоградчик, а това тук е за всеки случай. И само за твоя информация, аз стек чували винаги имам в колата, че не се знае за какво ще потрябват.
                        Мнението на Гад не е ясно защо го няма, не личи да го е модерирал някой. Може би той докато го е писа и преглеждал, се е виждало, но после сам си го е махнал, докато е още в режим на редакция. Мен ми се е случвало докато редактирам пост, някой да е прочел нередактирания вариант и вече да ми е отговорил. Системата го позволява.
                        Поста за който иде реч аз лично съм го изтрил поради крайно обидното и най-вече категорично неправилно обвинение. Омръзна ми хора които като свършат две неща да не виждат тези които са свършили другите двеста и две... Много моля и "тримата" да не се вживява в тази роля... Много по-добър поглед имам от вас кой реално и какво точно прави... И който от вас има нещо против това ми мнение или се съмнява в думите ми да си събере всичките съмишленици и да дойде да му обясня лично какво точно въпросното лице прави... Само че тук няма да обяснявам... първо, защото това което се прави не винаги "правещия" държи да му дава популярност... и второ от подобни водевили до гуша ми дойде... Как не ви е съвестно като се съберете повече от пет човека непременно двама от тях да се хванат за гушите...
                        Последно редактирано от Венцислав Петров; 08-09-08, 20:11.
                        VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                          Поста за който иде реч аз лично съм го изтрил поради крайно обидното и най-вече категорично неправилно обвинение. Омръзна ми хора които като свършат две неща да не виждат тези които са свършили другите двеста и две... Много моля и "тримата" да не се вживява в тази роля... Много по-добър поглед имам от вас кой реално и какво точно прави... И който от вас има нещо против това ми мнение или се съмнява в думите ми да си събере всичките съмишленици и да дойде да му обясня лично какво точно въпросното лице прави... Само че тук няма да обяснявам... първо, защото това което се прави не винаги "правещия" държи да му дава популярност... и второ от подобни водевили до гуша ми дойде... Как не ви е съвестно като се съберете повече от пет човека непременно двама от тях да се хванат за гушите...
                          Венци,
                          Прав си. Приемам забележката ти. Ще се постарая да не се вживявам в тази роля. Ще бъда благодарен като се видим да ми обясниш нещата, тъй като честно казано и сам осъзнавам, че нямам достатъчно опит. Ще се радвам да науча нещо ново. Моля, приеми мнението ми буквално, няма ирония, заяждане или друго.

Преди малко се чухме с Жоро. Толкова сме му залипсвали, че е запазил маси и столове в
                          Добро за сряда, 20 ч.
                          Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                            Както вече казах приех редакцията.
                            Но интерпретацията по редакцията НЕ ПРИЕМАМ!!!
                            Венци, ти как реши кое е крайно обидно
                            и категорично неправилно?!
                            За двестата свършени неща никой не е говорил,
                            но за двете стотинки работа на яз.Въча
                            не виждам как можеш да прецениш
                            и оценяваш от разстояние.
                            Оценяването "по принцип" не е в моята компетенция
                            и за това не го правя!!!
                            Ако ти оценяваш кой е "правещ"
                            в един обществен форум и той трябва да се съгласи
                            с твоето мнение на собственик "ОК",
                            щом го смяташ за нормално!
                            Но не прикачвай, моля "водевили" където ти падне,
                            защото форума е заприличвал на такъв не един път,
                            поради "реда" налаган в него...
                            По отношение на "съвестното"?!
                            Нямам проблеми с съвеста си!!!
                            Защото винаги, когато се намерят пет работни магарета
                            се намират две, които под формата на организатори
                            се опитват да ги яхнат.
                            Аз държа да се знае, кое магаре какво е
                            и ще го казвам винаги в прав текст,
                            независимо дали на "управата" и харесва,
                            или не. Защото смисъла на тоя форум
                            отдавна е надскочил собствените си мащаби
                            и тия на първоначалната идея на създателите си.
                            Той е много по-обществен, отколкото си представяте дори!!!
                            A, ako си мислиш, че ще си мълча,
                            като бит педераст, се лъжеш.
                            Замълчах преди, заради събора и общото дело,
                            но нито съм педераст, нито бит.....!
                            Съжалявам, че си ме разбрал погрешно!!!

В тая връзка, поста ми е копиран и ще бъде изпратен на всички
                            с достъпни еmail-и в случай, че отново бъде изтрит, или преместен!!!
                            ...И къде останаха ония приказки?!
                            "Нека писаното остане, пък поколенията да решават,
                            кое е добро и кое не, аз няма да трия - В. Петров"???!!!
                            Последно редактирано от Тони Груев(GAD/dag); 09-09-08, 10:35.

Коментар

Колеги, аз май последен разбирам, че името ми е замесено в някакъв конфликт. Не съм чел изтритото мнение, не искам и да го чета. Искам да благодаря на всички, работили на Въча, за чудесното време, изкарано заедно, и за отличната работа, която свършихме. И да кажа колко съм горд, че бях редом с Вас там. За съжаление служебните ми задължения не позволяват повече да отделям необходимото време за тази инициатива и оставям на Вас да я докарате до успешен край.
                              П.П. Сигурно няма да имам време и да чета тази тема, та не е необходимо да коментирате решението ми. Моля Ви просто да го приемете.
                              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

В тая връзка, поста ми е копиран и ще бъде изпратен на всички
                                с достъпни еmail-и в случай, че отново бъде изтрит, или преместен!!!
                                ...И къде останаха ония приказки?!
                                "Нека писаното остане, пък поколенията да решават,
                                кое е добро и кое не, аз няма да трия - В. Петров"???!!!
                                В тази връзка официално предупреждавам че всеки опит за масово пращане на мейли ще санкционирам точно според правилата...

Тук не се трият добри и лоши неща... Обидите винаги са били изтривани, така ще продължи и занапред!
                                Последно редактирано от Венцислав Петров; 08-09-08, 22:48.
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X