Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Язовир Въча - почистване - мероприятие 4

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Язовир Въча-почистване

РИОСВ - Смоян да не се правят на много дейни, на тях района им свършва малко след устието. Да си проверяват болниците в Девин и Смолян.Имат по сериозни проблеми за решаване да кажат след като 80% от замърсяванията са от рибари и туристи - Колко акта са съставили на рибари и туристи.

Ето и нашите снимки.
    Прикачени файлове
    sigpic

Коментар

След като "експертите" от РИОСВ-Смолян не могат да видят причините за замърсяване дано Д.Чакъров да ги види

Коментар

Момчета и момичета, филма на Мартин е готов. Ще бъде иэлъчен на 20ти септември в предаването му по канал 1. Не съм го гледал още, но ще го вэема и който иска - copy/paste. Нямам представа какво се е получило. Сякаш повече го интересувахме ние, а не боклука. Защо сме там, эащо не сме другаде, луди ли сме, какво ни има ...Все едно. Каквото и да е, снамано е на фона на огромните количества боклуци. Значи ще се видят. Ще се видят от много хора. Дано да свърши работа. Щото ние нашата си я свършихме ... почти
        ______2
        Е = MZ

Коментар

Първоначално публикуван от kro Преглед на мнение
          Момчета и момичета, филма на Мартин е готов. Ще бъде иэлъчен на 20ти септември в предаването му по канал 1. Не съм го гледал още, но ще го вэема и който иска - copy/paste. Нямам представа какво се е получило. Сякаш повече го интересувахме ние, а не боклука. Защо сме там, эащо не сме другаде, луди ли сме, какво ни има ...Все едно. Каквото и да е, снамано е на фона на огромните количества боклуци. Значи ще се видят. Ще се видят от много хора. Дано да свърши работа. Щото ние нашата си я свършихме ... почти
          Супер.
          Задължително го вземи да си го запишем, че в Украйна няма как да го гледаме.

Коментар

Кой от чистилището ще ходи на събора ?
            Да си вземем чували, за всеки случай. Не че се съмнявам в колегите, ама ние сме най опитни.
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от kro Преглед на мнение
              Кро, покани го Карбовсики на връх Ботев за почистването на 13 септември. От филма искам едно копие, ако не ми го направиш, ще ти запуша устата с пържола и ще те удавя в бира
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                Кой от чистилището ще ходи на събора ?
                Да си вземем чували, за всеки случай. Не че се съмнявам в колегите, ама ние сме най опитни.
                От Въча останаха малко чували, нека някой да вземе 2-3 стека и чифт-два ръкавици. Че освен нас ще има и местни хора доста, пък и посетители извън Форума.
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                  От Въча останаха малко чували, нека някой да вземе 2-3 стека и чифт-два ръкавици. Че освен нас ще има и местни хора доста, пък и посетители извън Форума.
                  В кого останаха чувалите и ръкавиците. Бързо да си признае ??

Коментар

От филма искам едно копие, ако не ми го направиш, ще ти запуша устата с пържола и ще те удавя в бира
                    Златев с такива заплахи - директно остана без филм Запушвай, дави ме, аз ще издържа

Една корекция - предаването е по Нова тв, а не по канал 1, май Аз не гледам телевизия ... Дано тези, които цапат-гледат.
                    ______2
                    Е = MZ

Коментар

За сведение: в неделя останаха немалко чували. Няма ли да е по-лесно вместо ти да прехвърлящ тази твоя идея на някой друг да я свърши просто да спреш в най-близката бакалия/магазинче или каквото е и да вземеш ти?

Нещо между постове 759 и 760 изчезна едно мнение на GAD, което беше доста вярно. На мен ли ми се е привидяло или наистина е изчезнало?
                      Георги Гатев

Коментар

Добре, значи купуваме по руло чували с вързалки, все някъде ще влезнат в работа.

Коментар

Кро, аз до 21 септември ще съм в Гърция, така че на всяка цена ми трябва запис от предаването. Направи ми един диск, пък пусни линк и тук.
                          А като те давя, ще ти запуша и ушите с две кебапчета, че да не дишаш от там
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
                            За сведение: в неделя останаха немалко чували. Няма ли да е по-лесно вместо ти да прехвърлящ тази твоя идея на някой друг да я свърши просто да спреш в най-близката бакалия/магазинче или каквото е и да вземеш ти?

Нещо между постове 759 и 760 изчезна едно мнение на GAD, което беше доста вярно. На мен ли ми се е привидяло или наистина е изчезнало?
                            Идеята не е моя, а на Ник Николов и не се опитвам да я прехвърлям, а просто показвам възможно решение. За почистването след Събора ангажимента е на община Белоградчик, а това тук е за всеки случай. И само за твоя информация, аз стек чували винаги имам в колата, че не се знае за какво ще потрябват.
                            Мнението на Гад не е ясно защо го няма, не личи да го е модерирал някой. Може би той докато го е писа и преглеждал, се е виждало, но после сам си го е махнал, докато е още в режим на редакция. Мен ми се е случвало докато редактирам пост, някой да е прочел нередактирания вариант и вече да ми е отговорил. Системата го позволява.
                            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Кро, аз до 21 септември ще съм в Гърция, така че на всяка цена ми трябва запис от предаването. Направи ми един диск, пък пусни линк и тук.
                              А като те давя, ще ти запуша и ушите с две кебапчета, че да не дишаш от там
                              Злати, това е всве едно да ми подариш бутилка марково уиски преди промоцията, или да ми дадеш лекарство, което е все още в CRO , тоест в период на изследване. Димо лекомислено е обещал, но е абсолютно невъзможно да получиш предаване преди излъчването. Така че не му извивай ръцете, просто няма как да стане. Канал 1 ще се взриви от такъв прецедент.

Коментар

Не съм убеден, че ще е възможно да разпространяваме филм, преди да е излъчен (20 септември по първоначален план). Договорите са си договори. Глобите - солени. Но със сигурност ще разполагаме с качествено копие ... после.

А, благодаря ти Nik. Точно това имам предвид. Димо не е обещавал лекомислено , че ще пием уиски преди промоцията
                                ______2
                                Е = MZ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X