Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Язовир Въча - почистване - мероприятие 4

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Язовир Въча-почистване

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    В утрешния Телеграф има цяла страница по въпроса, и даже снимка на първа страница.

Кой ще вземе репортера на Телеграф в събота сутринта? Хората специално дават не къса пола с дъвка, а грамотен журналист.
    Аз с удоволствие ще взема човека от вестник Телеграф. Ще се връщам същата вечер, та ще го докарам обратно, а и по пътя натам ще му обясня подробно всичко. Нека ми звънне на 0887590528
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
      Аз с удоволствие ще взема човека от вестник Телеграф. Ще се връщам същата вечер, та ще го докарам обратно, а и по пътя натам ще му обясня подробно всичко. Нека ми звънне на 0887590528
      Злати, ако имаш телефона на Стефан звънни му за по-сигурно да му предадеш горното, че е banned, не знам дали ще го прочете.
      О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
        Злати, ако имаш телефона на Стефан звънни му за по-сигурно да му предадеш горното, че е banned, не знам дали ще го прочете.
        + 10. Не би трябвало да объркваме сериозни дела заради това, че вътре във форума има някаква засечка (независимо кой в нея е прав и кой не).
        Искам България чиста!

Коментар

Вече има връзка с хората от Телеграф, всичко ще е наред.
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Намерихме кой да докара трансперанта и греблата в петък.

Уредихме контейнер от община Кричим за НЕК за да си бачката през седмицата с техния кран , който изведнъж се оказа свободен.

Напръскахме против кърлежи, комари, мухи, бълхи и други неприятели.

Уредихме им кофи за битови отпадъци на тези от къщичките оказа се че можело но те не са питали.
            След това и контейнери за разделно събиране, защото не може разделно събиране без събиране на битовите отпадъци.

Някак си изведъж се оказа, че можело много неща.

Фани уреди и каски. Тенкю Фани!
            Прикачени файлове
            sigpic

Коментар

обозначиха ли се РИОСВ-Смолян?...или се скриха в боклуците

Коментар

Ако някой си прави планове да спи в хижа Въча да има в предвид ,че скорпионите не са много и няма да има за всички.

Лека нощ на всички, лека нощ и на Стефан.
                Прикачени файлове
                sigpic

Коментар

Телеграф наистина са сериозно издание. подхванали са проблема още на първа страница днес по правилния начин.
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Ще отида да взема един вестник, а кога да очакваме репортажа на БТВ?
                    [FONT=Century Gothic][COLOR=darkred]Най-тъмно е преди изгрев![/COLOR][/FONT]

Коментар

• До: Язовир Въча-почистване

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                      Телеграф наистина са сериозно издание. подхванали са проблема още на първа страница днес по правилния начин.
                      Мдааа. Статията е на нужното ниво.
                      О899 2б2 1З2

Коментар

Жоро, този път няма да забравя да ти върна чувалите, дето ми зае още първия път. Че иде зима, да си носиш дърва за горен в тях.
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от sohodoll Преглед на мнение
                          Ще отида да взема един вестник, а кога да очакваме репортажа на БТВ?
                          Другата седмица най-рано,
                          защото репортерката иска да се срещне
                          и с кмета на Девин.

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                            Мдааа. Статията е на нужното ниво.

Наистина много добре е написано, нищо че това за институциите е поостаряло. Те все пак се размърдаха.

Подразни ме само едно нещо. Нечие неудържимо красноречие на практика е представило офроуда като занимание за милионери, а то не е такова. (Който често е виждал в деретата джипове с актуална стойност "100 бона" и отгоре, нека да ме поправи.) Това омаловажава и самата кампания за "Въча" - на определени читатели тя може да изглежда като игра на скучаещи богаташи.

Поздрави!
                            Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                              ....Нечие неудържимо красноречие на практика е представило офроуда като занимание за милионери, а то не е такова. (Който често е виждал в деретата джипове с актуална стойност "100 бона" и отгоре, нека да ме поправи.) Това омаловажава и самата кампания за "Въча" - на определени читатели тя може да изглежда като игра на скучаещи богаташи.

Поздрави!
                              Има нещо такова. Но поскоро е неволно или вследствие орязвана на материала (нормално при редакция).
                              Въпросното изречение започва така:
                              "В очите на другите, те изглеждат богаташи.... и т.н. ....100000лв....)"
                              и липсва: - "Но всъщност са....."
                              О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение

Подразни ме само едно нещо. Нечие неудържимо красноречие на практика е представило офроуда като занимание за милионери, а то не е такова. (Който често е виждал в деретата джипове с актуална стойност "100 бона" и отгоре, нека да ме поправи.) Това омаловажава и самата кампания за "Въча" - на определени читатели тя може да изглежда като игра на скучаещи богаташи.

Да, да. Има такова нещо, но мисля че това са детайли ... Не казвам, че са маловажни. Все пак цяла страница с проблема си е добре.

За правилното представяне и популяризирането на офроуда си трябва друга страница

.. а иначе аз не съм и джипар За моторджиите също нищо не е казано (но пък ме има на снимка)
                                Тръгвам след няколко часа. Кой ще е на Въча тази вечер ?
                                Последно редактирано от Димо; 29-08-08, 12:06.
                                ______2
                                Е = MZ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X