Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клуб „Приятели ЗАЕДНО"

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Клуб „Приятели ЗАЕДНО"

    Текста ми е изпратен с молба за публикуване от клуб "Приятели заедно" с молба да го публикувам тук като покана към всички желаещи:







    Скъпи Приятели,

    Измина близо половин година от мига, в който 6 младежи влязоха в новия си дом -
    „Защитено жилище ЗАЕДНО” ( www.podslon.org) . Днес те са вече 10 - усмихнати млади хора, намерили опора в лицето на социалния ни екип и на многобройните ни доброволци. Искаме да споделим с Вас гордостта си, че доведохме този проект дотук напълно и единствено чрез дарения и доброволен труд – според нас прецедент за България и само по себе си огромен успех. Всичко това постигнахме ЗАЕДНО.

    За да продължим делото, нашата фондация реши да учреди Клуб „Приятели ЗАЕДНО”, чрез дейността на който ще привлечем всичкисъпричастни към каузата на проекта и желaещи да ни подкрепят постоянно. Поне два пъти в годината ще организираме градински тържества, на които да Ви срещаме снашите възпитаници и да обменяме идеи и информация в празнична обстановка.

    На 16ти Май 2009г. ще отпразнуваме учредяването на Клуба „Приятели ЗАЕДНО”, който макар и не формализиран, на практика функционира вече трета година, защото вече трета година, Вие – нашите ПРИЯТЕЛИТЕ, сте неотлъчно с нас. Ще има забава, музика, викторини, приятни срещи и създаване на нови познанства. Събитието се осъществява с помоща на Тандем, Todorff Wines, Devin, Джи Поинт Принт – един истински пролетен пикник на двора на “Защитено жилище ЗАЕДНО”. ЕЛАТЕ С ДЕЦАТА И СЕМЕЙСТВАТА СИ! ДОВЕДЕТЕ И ВАШИ ПРИЯТЕЛИ!

    Учредителната такса е с пожелателна минимална цена около 50 лева за частни лица и около 100 лева за юридически лица. Не бихме отказали и по малки суми, а за по-големи решението оставяме на Вас. Сумата можете да заплатите преди събитието по банков път, уточнявайки причината за превода или на ръка в офиса на фондацията. За тези от Вас, не успели да направят своята вноска преди 16 май, ще създадем условия за набиране на сумите на място.

    ТБ Алианц България АД, клон Европа, офис Дамян Груев
    IBAN: BG 94BUIN74441095715513, BIC: BUINBGSFанц

    За контакти, повече информация и желаещи да се включат в организацията на тържеството, моля да се свържете с: Каролина Джиновска -0894 606175, Росица Букова – 0894 606 188, Мария Камински -0894 606 187
    VPetrov.photography

  • #2
    До: Клуб „Приятели ЗАЕДНО"

    Ето и поканата.

    А оттук идва темата: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=43643
    Прикачени файлове
    Show must go on!
    LZ1VES

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X