Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - февруари 2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - февруари 2009

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
    Всички са при нас, в офиса на UVT, бул Христо Ботев 16 - може да ги получите по всяко време!
    Търсете Вили или Поли.
    Колеги, искам да ви напомня, че все още има 2 плика, пълни с невзети изследвания. Ако някой има желание да си ги получи и все още не го е направил - заповядайте в офиса.

Поздрави!
    Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

• До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - февруари 2009

OK, ще организираме група, но поне 10 човека да се запишат - веднага ще насрочим дата. Най-тежкия период е лятото, със стотиците катастрофи, тогава ще има най-голяма потребност от кръводарители...
      Show must go on!
      LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
        OK, ще организираме група, но поне 10 човека да се запишат - веднага ще насрочим дата. Най-тежкия период е лятото, със стотиците катастрофи, тогава ще има най-голяма потребност от кръводарители...
        Аз пропуснах няколко мероприятия,
        но мога да се включа сега,
        в сезона на катастрофите.
        Дайте дата, или да ходя сам...?!

Коментар

Първоначално публикуван от dag Преглед на мнение
          Дайте дата, или да ходя сам...?!
          Преди няколко седмици заради лични причини си ходих сам, и не ме върнаха Нали целта е даряване, а не се записваме в "оня` списък"
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Аз давах за свата преди два месеца.Но не можах да му помогна.Заровихме го на първи май в Кюстендил.Бог да го прости.
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
              Преди няколко седмици заради лични причини си ходих сам, и не ме върнаха Нали целта е даряване, а не се записваме в "оня` списък"
              Ми, аз съм давал 14 пъти кръв така,
              без списък. Но що да не запишем някоя точка
              в ползу форума...?!
              Или ще ми забраниш да питам???!!!

Коментар

Първоначално публикуван от dag Преглед на мнение
                Или ще ми забраниш да питам???!!!
                Няма.... поне за сега
                Като дарявах преди няколко седмици, си говорих с персонала във ВМА който ми вземаше кръв, и някак си им беше минало в страни от съзнанието че "оффроудърите" са дарявали организирано, после като поуточних въпросите, се сещаха "Аааа....да имаше нещо", та за това казах "дари и забрави", ама ако се чувстваш засегнат, ела да лочим кафе и да се извинявам
                Последно редактирано от дядо владо; 12-05-09, 08:39.

Коментар

Ако правите ново претакане аз участвам 100%. Ако не, ще ходя самостоятелно, нямам претенции Казвайте кога и къде - бройте ме като един присъстващ, ще пробвам да доведа поне още един-двама приятеля.

ПС - Между другото вероятно един от пликовете е моят, все не намирам време да мина да го взема, извинявам се за което... Ама може направо да му драснете клечката, ще взема този от следващото кръводаряване

ПС 2 - Още по-между другото организирането на голяма група която да дарява кръв е някак си по-мобилизиращо и оказва един вид морална подкрепа... Все пак друго си е да знаеш, че не си сам и ако нещо ти причернее на излизане ще се намери кой да ти удари два шамара за да се свестиш
                  Последно редактирано от swartalf; 13-05-09, 09:16.
                  What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

Що, що ... Нали трябваше за едни катастрофирали момичета преди Нова година, и също ходих сам. В стария Майчин дом, в националния център, или как там му казват. Държаха се с мене така че още ми е противно, па да кажеш че съм чак па с толко тънка душевност ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                      Държаха се с мене така че още ми е противно, па да кажеш че съм чак па с толко тънка душевност ...
                      Хехе един стар мой пост, явно им е навик

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                        Що, що ... Нали трябваше за едни катастрофирали момичета преди Нова година, и също ходих сам. В стария Майчин дом, в националния център, или как там му казват. Държаха се с мене така че още ми е противно, па да кажеш че съм чак па с толко тънка душевност ...
                        Аз ходих по същото време и с мен бяха изключително любезни и внимателни. Даже като скочих да си ходя ми се скараха да си полежа малко, пък после да тръгвам

Но това не е толкова важно. По-важното е да има добри хора, които да даравят ... Пък къде и как - както дойде

И напълно съм съгласна със swartalf - ако някой се притеснява или колебае - да се включи в групата, със сигурност би имал по-голям стимул
                        Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Дреме ми. И на по-унили места са ми разпилявали карантията по храстите. Обаче да се видиш с разни близки на душата ти айдуци си е повод. Да си кажете по някоя глупост, да се запознаеш с някого на живо, па може и да размените някоя секретна гайка ... Не че нещо, да не прозвучи лошо, ама си е един вид кеф ...))
                          Макар че аз съм 0+, досада. Такова има много. Ама нали не ме бият да ме гонят, успявам да видя редки идиоти. Група значи ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X