Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Манастир има нужда от кола в движение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Манастир има нужда от кола в движение

Ходихме на една разходка тая неделя и съвсем случайно се озовахме в едно манастирче зад стената на язовир Огняново. Манастирът се казва св. Симеон стълпник и св. Петка и намира се в с. Огняново община Елин Пелин Обл. София - на 300 метра от язовирната стена на язовира. Попадайки пред вратите на манастирчето, една баба излезе от вътре, покани ни, разказа ни как възражда манастирчето от нищото и как хвърчи нагоре надолу по манастирски дела по цял ден. Сега обаче москвича се повредил тотално и нямало кой да го поправи. Това пречи на делата и. Не позволява да се отиде за свещи, храна, да се уреждат въпроси по възстановяването и .....
    Оплака се жената и помоли ако имам някой познат, който да има "колица в движение, която да може да предостави за манастирски нужди, да го помолиш и .,..,., ,.,бог да го благослови и ..,.,.,.".
    Обещал съм, питам. Има ли някой, който може да предостави на манастира кола в движение за богоугодни и манастирски дела?
    Ако има, моля пишете или тук или на лс и ще ви дам телефона на игуменката или аз ще съм посредник - не ми тежи и ще се радвам да помогнем.
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X