Ходихме на една разходка тая неделя и съвсем случайно се озовахме в едно манастирче зад стената на язовир Огняново. Манастирът се казва св. Симеон стълпник и св. Петка и намира се в с. Огняново община Елин Пелин Обл. София - на 300 метра от язовирната стена на язовира. Попадайки пред вратите на манастирчето, една баба излезе от вътре, покани ни, разказа ни как възражда манастирчето от нищото и как хвърчи нагоре надолу по манастирски дела по цял ден. Сега обаче москвича се повредил тотално и нямало кой да го поправи. Това пречи на делата и. Не позволява да се отиде за свещи, храна, да се уреждат въпроси по възстановяването и .....
Оплака се жената и помоли ако имам някой познат, който да има "колица в движение, която да може да предостави за манастирски нужди, да го помолиш и .,..,., ,.,бог да го благослови и ..,.,.,.".
Обещал съм, питам. Има ли някой, който може да предостави на манастира кола в движение за богоугодни и манастирски дела?
Ако има, моля пишете или тук или на лс и ще ви дам телефона на игуменката или аз ще съм посредник - не ми тежи и ще се радвам да помогнем.
Оплака се жената и помоли ако имам някой познат, който да има "колица в движение, която да може да предостави за манастирски нужди, да го помолиш и .,..,., ,.,бог да го благослови и ..,.,.,.".
Обещал съм, питам. Има ли някой, който може да предостави на манастира кола в движение за богоугодни и манастирски дела?
Ако има, моля пишете или тук или на лс и ще ви дам телефона на игуменката или аз ще съм посредник - не ми тежи и ще се радвам да помогнем.