Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коледна акция в дома Ново Село - Видинско !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Коледна акция в дома Ново Село - Видинско !

Ето малко снимки и от мен.
    Радвам се ,че децата няма да спят повече в тези кревати.
    Прикачени файлове
    sigpic

Коментар

Незнам как да се изразя, и не ми се иска да възразявам на Nik Nikolov,той е прав че летвата е висока,но това не значи че леглата които сте дарили на децата, няма да ги зарадват, обратното,те знаят че сте положили толкова труд, и вашето желание да направите нещо за тях, и най вече вашата грижа няма да останат незабелязани.Дано да съм права, но не съм съгласна и с това че тези деца искат само нови дрехи, те носят всичко, стига да са модерни, то нали са деца и като наши си искат дрехи соответстващи на възраста им и толкоз.Не се притеснявайте, ако някой има желание дари някои лични неща, които бих могли да зарадват някой от тях, няма да ви откажат.Не казвам че не обичат нови дрехи, но не в нови и стари е работа, а в това че вие ще им ги занесете лично,ще поговорите с тях и т.н. те не винаги толкова усмихнати ,повярвайте ми, просто сте успяли да спечелите тяхното доверие....

Това което искам да кажа няма нищо общо с Ново село....но...ще го напиша тук...

Има едно момиче(хич не ми се искаше да го пиша, но...детето има проблеми с крачета от раждане),мечта на която беше Дядо Коледа да й донесе компютер.Много ни се искаше на нашето сдружение да й помогнем, имах ме дарение от един монитор и реших ме от парите от Коледен базар, да закупим други необходими неща, и да съберем за детето компютер, случайно го споделихме със Станко.....Имам чувство че няма проблем, който вие момчета от офф роуд, не можете да решите, и сега малката Тереза вече има подарък ,чисто нов компютер, със много игри и детски фирмчета,тя го заслужава ,първокласничка е и учи много добре, и може би този подарък ще й помогне да си намери пътя в живота...работа, и да е пълноправен член на нашето обществото.Огромни благодарности от нейната майка, много мила и скромна жена, не й беше лесно да приеме този жест, щото не разбираще защо го правим, но като й объясних че това е желание на много хора тя се съгласи.
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от Lale; 25-12-08, 01:49. Причина: не можах да сложа снимки :)))
      Бог мой, как я стара - я еще помню порядочных людей!

(Ф.Раневская)

Коментар

Момчета, Димо е прав донякъде, защото и ние нямаше нищо да направим, даже и да разберем какво точно правите, ако Фани не беше попитала Жоро като идваме в София по наша си работа, дали има нещо за помощ и с какво бихме могли да помогнем следобеда. Така от дума на дума се оформи идея, Фани се зае с разгласяването и организирането на хората с които успя за краткото време да се свърже от пловдивската група. И щеше да направим много повече неща, ако имахме повече време...
        Поне на Въча можеше да ни разкажете подробно какво правите, защото нали за това сме се събрали в крайна сметка - да направим нашата България такава, каквато искаме!
        Тук сме се събрали хора с различни възможности, но при навременно оповестяване на подобни акции, систематизирана информация от какво има нужда, биха помогнали на всеки, който иска да се включи с нещо. Знам, че това някой да седне и пише във форума, за да информира, също изисква време, но не е невъзможно
        Покрай тази акция възникнаха и у нас различни идеи, които ще обсъдим на събирането в ЧК сега. Освен това тези теми за благотворителност трябва да стоят "залепени" и всеки да може да ги вижда първи.
        Поздрави и до нови срещи!
        Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Страхотна акция!
          На снимките не се вижда, но се надявам, че сте ги нагушкали подобаващо преди да си тръгнете. Всъщност те се нуждаят най-вече от това - любов и приятелско отношение. При следващото ходене до дома и аз бих дошла.
          Да опознаем България, за да я обикнем и да я пазим чиста!

Коментар

Ще следя темата с интерес, пишете по- от рано, кога ще ви трябват помощници за следващото ви идване, ще се отзова с удоволствие и ще помогна с каквото мога.

Коментар

Mомчета,от вчера голяма част от леглата са вече в стаите.Станаха много приветливи с новите гардероби,закупени от директорката.Трябваше да видите щастливите личица на малките!Снимки има в галерията на нашия сайт.Благодаря ви!

Коментар

Ние докато се натуткаме и момичетата от "Подай ръка" са ни свършили работата.
                Нямат спирка.
                Та даже и са осигурили и мушами за някои от леглата /по обясними причини/.
                Браво, момичета!
                Снимки тук.

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
                  Ние докато се натуткаме и момичетата от "Подай ръка" са ни свършили работата.
                  Нямат спирка.
                  Браво, момичета!.
                  Подкрепям казаното от Румбата, и благодаря на колежките !
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Ама чакайте... има работа и за нас. Нали пренесохме още шкафчета, писалища, столове, трябва само да се постегнат малко. Кога ще се прави акция за тях?
                    Да опознаем България, за да я обикнем и да я пазим чиста!

Коментар

Ами да, и децата чакат бюрата си,то и място има за тях, може би трябва да се стопли малко, и тогава.................................
                      Бог мой, как я стара - я еще помню порядочных людей!

(Ф.Раневская)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X