Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коледна акция в дома Ново Село - Видинско !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Язовир Въча-почистване

Топли,весели,вълнуващи, незабравими празнични мигновения за всички добри хора! Нека идващата година е изпълнена с открития, любопитства и добри дела! Наздраве

Коментар

До: Коледна акция в дома Ново Село - Видинско !

Продължение :

Някои портрети .

Единични ..

И групови.

Част от големите ученици.

Станко с най малките.

Следва продължение :
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Здравейте джуджетата на Дядо Коледа! (за такива ни взеха децата от Ново село) (някои и за лели де)
        Посещението ни беше много приятно и вълнуващо! Децата са големи сладурковци и определено заслужават още и много! И малките и големите са будни, игриви, любопитни, засмяни! Директорката -оправна и нахъсана. На фона на легловата база, с която разполагат, леглата с веселите цветове, които занесохме ще бъдат от голяма полза.(Евала Станко). Играчките (от Пловдивската група) и коледните покривки веднага влезнаха в употреба. Играчките бяха наредени в новата им стая за игра, пък покривките идеално паснаха в столовата им. Изобщо всички са весели и доволни!

Кой ще ме подкрепи със снимков материал и репортаж?
        Ж? Р? Н?С?Л?

Поздрави от мен! Весело посрещане и най вероятно до 26ти!

П.С. Е няма такова дълго прибиране! Правете си сметка хора за другите ни ходения-София-Видин =5часа и 30 мин. и няколко мляко с нес!

Коментар

Бях чел във Форума, за чудесната детска стая, изградена в дом за деца Ново Село. http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=46904

Стаята е оборудвана с основен спонсор френска фирма, участвуваща в изграждането на Дунав Мост 2 и спомоществувателството
          на движения и граждани от град Видин / виж по горе /.

Много суперлативи бях слушал и се имах за подготвен, но въпреки това, когато влезнах - ахнах !

Та, такива ми ти работи, Драги Зрители ! Летвата е вдигната високо !

От тук - нататък, който иска да се занимава с благотворителност, следва добре да си помисли.
          Ще се промушва - под, или ще прескача - над ?

Направо, да ти се подкосят краката и да се замислиш: - Дали наистина не съм по глупав, от едно хлапе ?

Веднага се хванах за спасителната мисъл. че тази стая вероятно е само за пред гости и я държат заключена.
          Децата обаче , тутакси ме обориха, като нахълтаха в стаята, събувайки си обувките с привични движения.

Те бързаха да се запознаят с новите играчки, които ние донесохме / подарък от Пловдивските колеги и техни приятели /.
          За щастие чудесните играчки превъзходно се вписаха в безупречния интериор.

Кой, какво ?

- С джипове е най добро !

Кой, какво, къде ?

С куклите е по добре.

Постебенно обаче положението става неудържимо, и тъй като децата са с чисто нови обувки, дарени от друг дарител,
          по рано през деня, решават че ще ги пускат в стаята с чистите обувки.

Игрите се разпалват.

и развихрят.................

Вижте ръчичката протегната към детската мечта и нейната сянка .

Следва продължение :
          Последно редактирано от Nik Nikolov; 23-12-08, 16:35.

Коментар

Снимките от мероприятието в Ново село, ще се публикуват в отделна тема.

Стягайте се за 26 ти, само аз си знам как успях да уредя места. На няколко от водещите световни фирми им преместихме банкетите за след нова година.

Поздрави!
            sigpic

Коментар

Накои портрети на Дечурлиги Чучулиги .....

Батманелла !

А четвъртия вид клещи, за какво са ????

Кой купи медицинските инструменти играчки... да заповяда да отговаря ??

Що нокти изрязах, що зъби извадих, та сливици / аа.. какво са сливици ? /, е няма край тоя инструмент !

А не се сърди човече играли ли сте ?? - Без да се сърдите обаче !

Всъщност, след като подарите подаръците, децата имат нужда да си поиграете заедно с тях ! При следващото планиране на акции,
              моля да се има в предвид за времето. Вниманието е дори по важно !!!

Следва продължение :
              Последно редактирано от Nik Nikolov; 23-12-08, 16:44.

Коментар

Първоначално публикуван от helena7 Преглед на мнение
                Здравейте джуджетата на Дядо Коледа! (за такива ни взеха децата от Ново село) (някои и за лели де)
                Посещението ни беше много приятно и вълнуващо! Децата са големи сладурковци и определено заслужават още и много! И малките и големите са будни, игриви, любопитни, засмяни! Директорката -оправна и нахъсана. На фона на легловата база, с която разполагат, леглата с веселите цветове, които занесохме ще бъдат от голяма полза.(Евала Станко). Играчките (от Пловдивската група) и коледните покривки веднага влезнаха в употреба. Играчките бяха наредени в новата им стая за игра, пък покривките идеално паснаха в столовата им. Изобщо всички са весели и доволни!

Кой ще ме подкрепи със снимков материал и репортаж?
                Ж? Р? Н?С?Л?

Поздрави от мен! Весело посрещане и най вероятно до 26ти!

П.С. Е няма такова дълго прибиране! Правете си сметка хора за другите ни ходения-София-Видин =5часа и 30 мин. и няколко мляко с нес!

Страшна си Ще чакам снимките с нетърпение. Аз нали се правя на работна и няма как - бях на работа. Искам да видя снимки с много и само усмихнати лица на деца

Относно купона в ЧК. Жоро, не се съмнявам, че си провалил купона на Бил Гейтс, той е гола вода на фона на теб и всички приятели, с които сме направили такива неща, че Бил Гейтс може да ходи да се ********..... цензура

Аз няма а присъствам, за което мога само да съжалявам Но пък ще се видя със съученици, с които не съм се виждала с години

Пожелавам Ви весели празници и до скоро!

Мариана пича

Коментар

Напускаме сградата и черквата ни изпраща, пламнала като минзухар в оскъдното слънце.

И духът ни, комай напомня за нея.

Много огън, а оскъдна топлина....
                  Най - краткият ден .
                  Часът е точно 17.00. Температурата е точно 0 градуса по Целзий !

Житото е покълнало, а ще изкласи ли напролет ?

Под прозорците на джиповете, земята продължава да се върти !

Край.
                  Последно редактирано от Nik Nikolov; 23-12-08, 17:39.

Коментар

Много се радвам че успяхме да помогнем , благодаря на всички приятели и колеги които се включиха , сигурен съм че ще има и следваща акция скоро снимките са страхотни
                    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Благодаря за снимките, страхотни са!Това ми е един от най-хубавите коледни подаръци да знам, че имам макар и малък принос за щастливите детски усмивки! Съгласна съм с Nik Nikolov, че не е достатъчно само подаръците, а и личния контакт и топлото отношение с дечицата.Следващия път ще се постараем да дойдем лично.
                      Още веднъж благодаря на колегите от МУ-Пловдив и на приятелите за помощта!
                      На всички пожелавам Весела Коледа и бъдете благословенни заради добрите си сърца!
                      Най-сърдечни поздрави от Пловдив
                      0899 48 65 96

Коментар

Както винаги прекрасен репортаж и добре свършена работа. Поздравления.
                        Обаче една молба ? Хайде отначало. Аз този път не разбрах някои неща. Как започна всичко. Откъде се взеха матраците? Откъде се взе камиона, играчките... ? и т.н. и т.н. Така де, хронология малко на добрите дела.
                        Пък и технологията да ми се изясни. Едни хора работят, едни организират, че и машини се купуват. Други - нищо не разбират. Явно организация има, но защо телефонна? А този форум за какво е Накой плаща. Накой бачка дни наред. Браво, ама споделяйте бе хора.
                        Или : понеже темата се пуска след края на мероприятието, моля репортажа да започне отначало.
                        ______2
                        Е = MZ

Коментар

Ник е посочил по-горе от къде проислиза темата , ама иска много четене , иначе там има всичко .
                          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                            Ник е посочил по-горе от къде проислиза темата , ама иска много четене , иначе там има всичко .
                            Не, няма.
                            Изобщо не стана ясно кога и как се заговори за матраци и т.н.
                            Пък може и да аз да не съм разбрал, но тогава просто могат да се преместят от темата за Въча - тук
                            ______2
                            Е = MZ

Коментар

Разбира се , че ще има цялостен репортаж.
                              А пък каква дискусия се заформя, няма да ти казвам.

Променило ли е времето благотворителността ?
                              Може ли вече да се подаряват стари дрешки и играчки ?
                              Малко преди нас, някой беше подарил, на големите ученици маратонки и етикета си стоеше - 12 лева ! Те да не са половин хора ?
                              Като нямаш, значи ли че трябва да приемаш кво да е, каквото ти подхвърлят?
                              Кого обиждат подобни " подаяния " - дарителя или получателя ?
                              Знаете ли, че има благотворители, които директно изпращат камиона с пода..ръците, без да отидат директно ? Заети са.

Охо, колко въпроси научихме, и за колко сами се сетихме, чет нямат !

Това по горе е публикувано само с уговорката че е кратка презентация на проблемите .

Първоначално публикуван от kro Преглед на мнение
                              Не, няма.
                              Изобщо не стана ясно кога и как се заговори за матраци и т.н.
                              Пък може и да аз да не съм разбрал, но тогава просто могат да се преместят от темата за Въча - тук
                              Димо, не е телефонно уговарянето, за благотворителната акция. Просто в момента в който се разбра, че могат да се вземат матраците, бе поставен няколкодневен срок, до окончателното им изнасяне.

Ние нямаме никакъв опит с благотворителни акции, и трупаме в момента. Аз ходя за пръв път. Всичко което са ми обяснили, което съм разбрал или доловил, веднага го споделих тук, къде директно, къде с алегории.

Зная че държиш да се включиш, и направо сме те планирали, за бъдеще разчитаме на теб и на опита ти, с играчките разбира се.

Аз поне се сещам, за една група въпроси, свързани с ваучъри, така че всяко дете да може да си избере, каквото му душа иска, а не каквото получи.
                              Последно редактирано от cveti; 14-03-09, 06:57.

Коментар

Съгласен съм с всичко казано Ники. Важното е, че сте свършили работата прекрасно от началото до края. Чакаме цялостния репортаж А въпросите, които си отворил са ... сложни. Пък и благотворителността не е за всеки. Поздравления още веднъж.
                                ______2
                                Е = MZ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X