Здравейте,
За съботна акция - беше уникална! Сигурен съм, че никой не е правил такова нещо и никой не е в състояние да го направи толкова весело!
За неделната акция - страхотна! Справихме се със сериозна задача, притиснати от срокове и неясноти и валежи.
Бяха свалени, натоварени и разтоварени:
Багажник - 26бр.
Канапе разтегателно - 1бр.
Масичка малка - 18бр.
Матрак голям - 2бр.
Матрак малък - 22бр.
Писалище - 24бр.
Подматрачни рамки големи - 2бр.
Подматрачни рамки малки - 33бр.
Радиошкаф - 10бр.
Рамки стенни за огледала 5 бр.
Стол дървен син - 13бр.
Фотьойл син - 23бр.
Фотьойл от гарнитура - 2 бр.
Шкафче нощно - 17бр.
Стол черен - 1бр.
Огледало кръгло - 1бр.
Табли за радиатори - 11бр.
Картини средни - 3бр.
Врати дървени гардеробни - 5бр.
В мазето остават приблизително още толкова мебели. Изнасянето ще става с товарен асансьор до рампата за товарене на камиона, т.е. значително по-лесно
За матраците се предвижда ушиване на калъфи. За подматрачните рамки се предвижда претапициране. За част от фотьойте - пране, останалите са съвсем свежи. За част от дървените мебели - почистване, за останалите - боядисване. От дървените плоскости (табли за радиатори и гардеробни врати), мисля че може да спретнем прекрасни гардеробчета за всяко дете.
Програма максимум е до Коледа да приготвим 40 комплекта легла и да ги закараме до Ново село. Ако остане място в камиона и по колите, ще натоварим от нещата, които не се нуждаят от пране, или боядисване. Вярвам, че ще се справим!
Хиляди благодарности за всички съпричасни!!!
Поздрави!
За съботна акция - беше уникална! Сигурен съм, че никой не е правил такова нещо и никой не е в състояние да го направи толкова весело!
За неделната акция - страхотна! Справихме се със сериозна задача, притиснати от срокове и неясноти и валежи.
Бяха свалени, натоварени и разтоварени:
Багажник - 26бр.
Канапе разтегателно - 1бр.
Масичка малка - 18бр.
Матрак голям - 2бр.
Матрак малък - 22бр.
Писалище - 24бр.
Подматрачни рамки големи - 2бр.
Подматрачни рамки малки - 33бр.
Радиошкаф - 10бр.
Рамки стенни за огледала 5 бр.
Стол дървен син - 13бр.
Фотьойл син - 23бр.
Фотьойл от гарнитура - 2 бр.
Шкафче нощно - 17бр.
Стол черен - 1бр.
Огледало кръгло - 1бр.
Табли за радиатори - 11бр.
Картини средни - 3бр.
Врати дървени гардеробни - 5бр.
В мазето остават приблизително още толкова мебели. Изнасянето ще става с товарен асансьор до рампата за товарене на камиона, т.е. значително по-лесно

За матраците се предвижда ушиване на калъфи. За подматрачните рамки се предвижда претапициране. За част от фотьойте - пране, останалите са съвсем свежи. За част от дървените мебели - почистване, за останалите - боядисване. От дървените плоскости (табли за радиатори и гардеробни врати), мисля че може да спретнем прекрасни гардеробчета за всяко дете.
Програма максимум е до Коледа да приготвим 40 комплекта легла и да ги закараме до Ново село. Ако остане място в камиона и по колите, ще натоварим от нещата, които не се нуждаят от пране, или боядисване. Вярвам, че ще се справим!
Хиляди благодарности за всички съпричасни!!!
Поздрави!

Или поне няма да са достатъчни за 40 деца. А не мисля, че е удачно да се занесат само за част от дечицата. За догодина - мисля, че има шанс да стане 

Коментар