Колеги на 08.11.2008г.от 10ч. в София пред храма александър Невски ще се проведе традиционното рали на и за хората с увреждания. египажите се състоят от хора в неравностойно положение, и техни близки. Ралито е по скоро като проява на благодетелност и показност, целите са да се покаже на българите че такива хора има и те са сред нас и не са по лоши или по малко способни от нас. Молбата ми е ако някой има възможност да присъства със туинговани автомобили с което да засвидетелства уважение и съпричастност към различните но също като нас мислищи хора. Тази година не съм в екипа на организаторите но имам връзка с тях. Ще се радваме ако присъствате и ги подкрепите с аплодисменти и подсвиркване. А те ще поогледат и се порадват на джипките или др. дву или четириколесни чудесии.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Да подпомогнем ралито на хората с увреждания
Свий
X
-
До: Да подпомогнем ралито на хората с увреждания
Виждам че доста хора са чели но никакви отзиви, притеснявате ли се от хората които са различни видимо. Не става въпрос за пари щеше ми се да им покажем уважението си, само с присъствие.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
-
Ами нямам джипка, но смятам, че мога да отида с приятели в подкрепа на това събитиеКръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Не е нужно да имаме джипки, а по скоро да покажем че приемаме различните от нас хора, защото те това искат уважение и вяра в уменията им. Благодаря колежке, една разходка до центъра по кафе, и малко овации на майсторското управление.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Благодаря колега, присъствието не е задължителноМисълта ми беше да дойдат хора които няма да превземат в този ден баири и хребети, и ще им е скука в къщи
От друга помощ няма нужда- благодаря за подадената ръка.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар