Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да помогнем на децата.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да помогнем на децата.

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
    А, какво става с Поморие( с. Бата) и Хасково?
    Няма човек за там засега.
    Ще предам документите за пратките на Жоро greenflag,
    че от утре до 24-ти няма да съм в оперативна готовност поради пътуване.
    Ако дотогава излезе някой желаещ.

Коментар

Здравейте,приятели позволявам си да Ви нарека така без да се познаваме все още лично но по това което правите не мога да се изразя с други думи.
      Станко ми остави пратките за двата дома в Търговище и този в Попово тази вечер в 18.30 часа сутринта ще ги разнеса.

Чудесен млад човек радвам се че се запознахме,питам го ти по каква работа си тръгнал ,че и до тавана с тетрадки си се натоварил а той по никаква тетрадки разнасям само за това съм тръгнал.Отначало когато прочетох поста му ,че поема толкова направления помислих ,че се занимава с някакъв разнос а той юнака на свой риск и на за своя сметка без да се жали се блъска за да свърши едно добро дело.
      Много съм впечатлен от неговата постъпка.
      Изказвам му моето искрено УВАЖЕНИЕ. Браво колега.

В тази връзка искам да предложа да направим някъв фонд за разходи в който да внасяме пари за такива нужди.
      Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
      Място и хора към които да принадлежи ...

Коментар

Колега,
        Благодаря ти за помоща, а за Станко нямам думи. Днес сестра му има имен ден и той може би няма да успее да се прибере за празника.
        sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев Преглед на мнение
          Станко ми остави пратките за двата дома в Търговище и този в Попово тази вечер в 18.30 часа сутринта ще ги разнеса.

В тази връзка искам да предложа да направим някъв фонд за разходи в който да внасяме пари за такива нужди.
          Ще очакваме евентуално снимки на тамошните дечица и младежи и от срещата с тях.
          Подкрепям идеята за "фонда за подкрепа", но как ще могат да се управляват събраните в него средства? В такъв случай, може би трябва средствата да бъдат набирани по времето, когато се организира подобна кампания.

Коментар

Здравейте,

Добрах се до леглото, даже видях сестра си замалко
            Успях да мина през: Страхилово, Стражица, Горски Сеновец, Исперих, Просторно, Брестовица, Стърман. Бях и в Могилино, но нямаше никой в дома и неможах да разбера нещо по-съществено. Организацията ми беше слаба, не бях предвидил достатъчно време, следователно при първа възможност - продължавам!
            Децата, с които общувах са страхотни! В началото, неможах да реагирам, защото поведението, излъчването, начина по който ме посрещат са рядко срещани при добре възпитани и отглеждани в нормални условия деца. Явно тежката им съдба, не ги е пречупила! Всичко това е резултат и от усилията на възпитателките, повечето от които са призвани да се занимават с деца, защото друга причина аз не виждам за тях. В някои домове имаше тежко болни деца. Изключително потискащо, но част от живота... Има с какво да се помогне и на тях!!!
            В Търговище се запознах с още един достоен участник във форума - Николай Колев, който се дигна от Русе, за да поеме пратките за двата дома в Търговище и за Попово. Както стана ясно в краткия ни разговор, не за първи и втори път ще ходи и помага на тези домове. ДОСТОЕН човек!
            По обясними причини не съм снимал навсякъде.

Поздрави!
            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Stanko Преглед на мнение
              Здравейте,

Добрах се до леглото, даже видях сестра си замалко
              Успях да мина през: Страхилово, Стражица, Горски Сеновец, Исперих, Просторно, Брестовица, Стърман. Бях и в Могилино, но нямаше никой в дома и неможах да разбера нещо по-съществено. Организацията ми беше слаба, не бях предвидил достатъчно време, следователно при първа възможност - продължавам!
              Децата, с които общувах са страхотни! В началото, неможах да реагирам, защото поведението, излъчването, начина по който ме посрещат са рядко срещани при добре възпитани и отглеждани в нормални условия деца. Явно тежката им съдба, не ги е пречупила! Всичко това е резултат и от усилията на възпитателките, повечето от които са призвани да се занимават с деца, защото друга причина аз не виждам за тях. В някои домове имаше тежко болни деца. Изключително потискащо, но част от живота... Има с какво да се помогне и на тях!!!
              В Търговище се запознах с още един достоен участник във форума - Николай Колев, който се дигна от Русе, за да поеме пратките за двата дома в Търговище и за Попово. Както стана ясно в краткия ни разговор, не за първи и втори път ще ходи и помага на тези домове. ДОСТОЕН човек!
              По обясними причини не съм снимал навсякъде.

Поздрави!
              Свалям шапка.....!!!

Коментар

Пратките за Търговище и Попово са разнесени по места.
                Не съм снимал защото ми стана неудобно бях там предиобяд и всички си имат занимания.
                Не исках да ги прекъсвам.
                Ходя в тези домове често и в подходящ момент ще снимам и ще кача снимки.
                Последно редактирано от Николай Колев; 18-09-08, 12:41. Причина: допълнение
                Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
                Място и хора към които да принадлежи ...

Коментар

Здравейте,

Вчера успях да регистрирам Нисанчето и днес бях отново на път. Ударих греда в Ловеч, нямаше никой. Имаше объркване с документите за Елена и Керека. Поне в Михалци успях да оставя каквото трябва.
                  Утре Жоро (greenflag) заминава за Видраре. Във вторник ще оправим всички документи и ще нагласим бройките за всички останали места и продължаваме при първа възможност!

Поздрави!

Коментар

И във Видраре оставихме тетрадки.
                    Снимки няма да има. Домът е за деца с умствени проблеми.
                    sigpic

Коментар

Днес закарахме тетрадки и в Трън.

Някой пътува ли към Видин?
                      sigpic

Коментар

В домовете в Русе и Могилино вече са доставени тетрадки.

Продължаваме да търсим някой който да пътува за Видин.
                        sigpic

Коментар

Моля, напишете какво остава.

Коментар

Първоначално публикуван от 6tur4e Преглед на мнение
                            Моля, напишете какво остава.
                            Остават следните дестинации:

гр. Хасково
                            с. Стража
                            гр. Петрич
                            гр. Варна
                            с. Гомотарци
                            с. Ново село
                            с. Бърдарски Геран
                            с. Търнава
                            с. Керека
                            с. Крушари
                            с. Стоб
                            с. Преколница
                            гр. Берковица
                            с. Гаврил Геново
                            гр. Чепеларе
                            гр. Лом
                            с. Добри дол

Коментар

Колеги,ако трябва мога да взема тетрадки също и да ги изпратя до точния адрес за моя сметка,особено за Видин,0887851025 Явор

Коментар

Ако до края на идната седмица няма идващ към Видин, аз имам път и ще се обадя да се уговорим и да ги взема.За Гомотарци не са необходими спешно.Мисля, че и в Ново село за сега има достатъчно и ще издържат няколко дена.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X