Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клавиатурата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Клавиатурата

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
    А понеже сайта е с определена насоченост все пак,може вместо клавиша "Esc" да поставим картинка с джип.
    И не само. Всъщност всеки клавиш би могъл да има някакво значение и картинка. Сигурен съм че всеки един от нас по един или друг начин обича и уважава природата. Така например на буква Р би могло да се сложи снимка на Рила и на седемте рилски езера, на И да бъде Иракли примерно. И с по няколко изречения да пише какво губим всички, когато губим и тях. Просто предложение, така би имала по-голям смисъл от нея, отколкото просто букви.
    Warp. Timewarp.
    Grand Cherokee WG 2.7 CRD BFG A/T
    LZ1VAS

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
      На Backspace да сложим стол с чадър. Запазвам си го Уж към бургазлии се обърнах, а си траят. Искам да обявя, че парите са осигурени и ще има прасе на откриването. Насссам, народе!
      Ще имало и 1 прасе на откриването.От къде да знае човек.Многоуважаеми Симеоне,това че си поканил само едно ,не означава че няма да дойдат и други прасета,прасенца и св...не.То на такива събития,с лопати да ги ринеш,особено ако има и силно медийно присъствие.

ПС:Всяка прилика с лица и животни е случайна.
      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Понеже ми допада възможността да се излегна на "Enter"-a в Бургаската морска градина и да почакам каквото там чакам ... подкрепям идеята, но бих искал да предпазя начинанието от някои недоразумения. Тя идеята, че не е нова - не е. През 2006 мисля някой получи награда за дизайн на тази табуретка

а също бяха представени и такива

и понеже имаше БГ вариант/доста по късно/ на диван "Enter" си се заформи грозничък
        скандал. Designer-ите са "кофти хора" - много си държат на нещата и се дразнят когато ги окрадат. Пък и кому е нужно да ги краде?
        Много от тях дори не могат да реализират проектите си камо ли в Бургаската градина. Мисля, че е добре да се проучи и опита контакт с автора /авторите/.
        Не ми се ще да чета, че точно в Bulgaria, Bourgas има паметник на една чужда /взаимствана/ идея.
        Радвам се, че има адвокат готов за защита ..., но все пак.
        Нека уважим труда на човека и след това с радост да се гоним с децата си по клавишите ..
        Последно редактирано от Димо; 04-02-08, 21:29. Причина: допълване
        ______2
        Е = MZ

Коментар

Първоначално публикуван от kro Преглед на мнение
          Понеже ми допада възможността да се излегна на "Enter"-a в Бургаската морска градина и да почакам каквото там чакам ... подкрепям идеята, но бих искал да предпазя начинанието от някои недоразумения. Тя идеята, че не е нова - не е. През 2006 мисля някой получи награда за дизайн на тази табуретка

а също бяха представени и такива

и понеже имаше БГ вариант/доста по късно/ на диван "Enter" си се заформи грозничък
          скандал. Designer-ите са "кофти хора" - много си държат на нещата и се дразнят когато ги окрадат. Пък и кому е нужно да ги краде?
          Много от тях дори не могат да реализират проектите си камо ли в Бургаската градина. Мисля, че е добре да се проучи и опита контакт с автора /авторите/.
          Не ми се ще да чета, че точно в Bulgaria, Bourgas има паметник на една чужда /взаимствана/ идея.
          Радвам се, че има адвокат готов за защита ..., но все пак.
          Нека уважим труда на човека и след това с радост да се гоним с децата си по клавишите ..
          "Чудесни клавиши, Кро! Всякакви хитроумни надписи под буквите ще са забавни. Направих един разговор с човек от общината. Реакцията му беше: Абе ти акъл имаш ли? Това трябва да "го пипне" архитект...Не ни доверяват. А пред бургаската опера архитект "пипнал" такава паркова фантасмагория, че хората я заобикалят, да не ги спохождат лоши сънища. Не е страшно, че идеята е чужда. Това беше казано още в началото.
          А ти, като ти признаят новата формула E= MZ2, ще черпиш (Щях да трия това MZ бях тръгнал да иронизирам, а после "загрях", че MZ може да ти е мотора...(имаше такъв). Остарявам, ей!)
          Последно редактирано от Симеон; 05-02-08, 17:58.

Коментар

За съжаление "познати(връзки)" в община Бургас нямам, но аз съм половин бургазлия /жена ми е от Бургас/ , и желание за подкрепа по този проект - колкото искаш . Може би ще прегледам кой точно беше правил такива работи и ще го "съгласим" да е много доволен ако го пише на една табелка до клавиатурата .
            А за подписа ми .... позна/макар и със закъснение/. Имаше и още има ...
            Аз тази формула съм тръгнал да я доказвам емперично.
            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=20962
            Аргумента ми е силен - цели 250 cc .
            Ако и ти си готов да преизчислиш Нещата по нея ... да пращам бутилката за Бургас ?
            ______2
            Е = MZ

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон;
              Остарявам, ей!)
              П.П.Удоволствие е човек да чете написаното от теб. Помъдряваш е по-красивата дума
              ______2
              Е = MZ

Коментар

Първоначално публикуван от kro Преглед на мнение
                За съжаление "познати(връзки)" в община Бургас нямам, но аз съм половин бургазлия....
                .....................................................................................................
                Кро, извадил си двоен късмет:
                -Жена от Бургас и
                -Моторетка eМ-Цет (MZ).
                Покарах един чужд MZ.
                Доколкото знам, предшественикът му е бил DKW -легенда сред моторите. Правели са ги в южния германски град Чопау.

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                  .....................................................................................................
                  Кро, извадил си двоен късмет:
                  -Жена от Бургас и
                  -Моторетка eМ-Цет (MZ).
                  Покарах един чужд MZ.
                  Доколкото знам, предшественикът му е бил DKW -легенда сред моторите. Правели са ги в южния германски град Чопау.
                  Вярно е, всичко е вярно И за късмета ми, и за DKW (историята е дълга), и за Чопау/Цопау-още спорим с приятели кое е по-вярното ...Правели са ги там и още ги правят. Главният инженер избягва след победата 1945г. от DDR в Япония и поставя началото на японската мощ в мотоциклетостроенето. Днес заводът не е закрит, собственост е на корейци и произвеждат. А такива като мен, горди собственици на стари MZ -ки се събират всяко лято в същия град, пред завода - на палатки, за да споделят любовта си към легендата ...

Но какво стана с клавиатурата ?
                  Ще се срещаме ли това лято на "шпацията" ?
                  ______2
                  Е = MZ

Коментар

Каква е идеята всъщност на клавиатурата ? Всеки клавиш да има удобни размери за сядане ли ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X