Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за Милен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ за Милен

Никой ли няма информация, за Милен ? Доста често влизам в темата, за да видя, дали е писано нещо, но няма. Мисля, че не само на мен ми е интересно, за състоянието му.
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Svetlana Meshterova Преглед на мнение
      Поздрави и от нас за Милен!Пожелаваме му да е здрав и бързо да маха гипса.И Антон днес го изписаха.Поздрави на всички хора с големи сърца!Успех на семейството на Милен!Светлана и Антон
      Ейййй, дочакахме Тони да го изпишат! Браво Светле за непоколебимата ти борба и силният дух! Чакаме новини и за Милен!

Коментар

Съжалявам, че чак сега виждам темата, рядко влизам в този форум... Но ще ви кажа нещо друго за Милен, което много ме впечатли.
        Аз бях един от онези, които се "дотъркаляха" до момчето след падането му, с идеята да го извадим от терена.
        На въпроса ми, Милен веднага отговори, че кракът му е счупен и с това изчерпи темата за себе си.
        От там нататък, през цялото време, докато го смъквахме надолу молеше единствено да намерим жена му и да направим така, че да не гледа, защото била бременна и щяла да се уплаши. Когато го оставихме на равното, жена му дойде, а Милен някак си успя да изправи изкривеното си от болка лице и започна да я успокоява, че "нищо не е станало...".

Това дълбоко ме потресе и разтърси. Веднага си дадох сметка, че Милен е едно МНОГО МЪЖКО МОМЧЕ. В този болезнен, мъчителен момент, той изцяло забрави за себе си, за счупения крак, за болката и единствено мислеше за жена си и как да стане така, че да не се уплаши и да не се случи нещо с детето.

Тези мигове ще останат завинаги в съзнанието ми, като пример, като еталон за себеотрицанието, на което е способен човек, заради семейството си и хората, които обича.
        Поклон Милене, за теб това беше само един инциден, но раните ще отминат и ще ги забравиш... но аз никога няма да забравя кратката си среща с един ИСТИНСКИ МЪЖ!

Коментар

Много се радвам , че успях да се запозная лично с Милен и очарователната му съпруга Тодорка. Това се случи по време на състезанието "Варна 10". Реших да заснема старта на някои от моторите, когато забелязах снимайки седналото в стола момче и стоящото до него момиче...Тогава си спомних обещанието на организаторите, че ако лекарите разрешат, Милен ще присъства на старта на юбилейното състезание. Бях сигурна, че са Милен и Тодорка Бозукови и просто отидох при тях, запознахме се и си поговорихме, а по-късно и в ресторанта. Много мили, силни и позитивни хора, които се грижат един за друг с любов и нежност и са в нетърпеливо очакване на първородния си син през август..!
          Поздравявам ги и тук и им желая здраве и любов - всичко друго ще бъде наред!!!
          Милене, Теди, пишете и споделяйте тук с нас за всичко, което ви вълнува и ви се случва! Имаме нужда да знаем как сте , защото ви обичаме, подкрепяме и искаме да помагаме, когато имате нужда, от каквото и да било! Поздрави!

Извинявам се за лошото качество на "снимките", но това са просто кадри, които извадих от видеото, но пък са запечатали емоцията на момента от запознанството ни...!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.JPG
Прегледи:1
Размер:322.5 КБ
ID:5482246

Име:2.JPG
Размер:294.8 КБ
ID:5482247

Име:3.JPG
Размер:299.1 КБ
ID:5482248

Име:4.JPG
Размер:307.4 КБ
ID:5482249

Име:5.JPG
Размер:292.1 КБ
ID:5482250
          0889/ 634 448 - за приятели по всяко време...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X