Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мещера (Антон) има усложнения след тежка операция, семейството му има нужда от помощ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Мещера (Антон) има усложнения след тежка операция, семейството му има нужда от по

Приятели,отново се нуждая от вашата помощ!Утре спешно ни трябва един кръводарител от Варна или Силистра,който да дари кръв за Антон.Преди малко се върнах от Силистра и съм срината от безпомощност.Антон пак бе с треска ,висока температура,която по думите на доктора не знаят откъде идва.Гледали са го на скенер,има течност/предполагат кръв/на мястото,където е бил далакът.Има аневризма на главната артерия, ,която кръвоснабдява червата.Хемоглобинът му е спаднал на 65.Попитах го какво следва ,какво правят.Решават ден за ден,защото всяко ново отваряне може да е фатално.Сега гледат да смъкнат температурата,за да му прелеят кръв.Моля ви помогнете ни и този път и се молете да се оправи!Разчитам на вас и знам,че няма да ни оставите.Благодаря.............

Коментар

• От: Мещера (Антон) има усложнения след тежка операция, семейството му има нужда от по

Коментар

Пробвам да задействам някаква агентура в Силистра.

Коментар

Сега ще пиша на няколко приятели в Силистра дано имат възможност да помогнат.
          Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Днес намерих кръводарител!В момента продължават вливането на банки.Не знам какво ни очаква!Ще пиша пак!

Коментар

Първоначално публикуван от Svetlana Meshterova Преглед на мнение
              Днес намерих кръводарител!В момента продължават вливането на банки.Не знам какво ни очаква!Ще пиша пак!
              Светле, съчувствам ти от сърце! Кръводарителите, които намираш искат ли да им се заплаща? Нека да знаем, за да можем да помагаме адекватно, сега писах и в един друг форум - да видим дали ще се намери някой! Не се отчайвай, на мой братовчед също му махнаха далака, левкоцитите му бяха под минималното ниво, но се оправи и си живее човека. Дано Антон има късмет и Бог да е с него и с теб!

Коментар

Днес отново следва кръвопреливане и отново търсене на кръводарители!За кой ли път?Имам чувството ,че се въртим в омагьосан кръг.Господ да ни е на помощ!

Коментар

Днес Антон, се е подписал и са го прибрали у дома, но състоянието му не е добро....трябва му още кръвопреливане....кръв може да се даде във Шумен, Търговище и Добрич,Варна и Силистра.Много му се насъбра явно вече нервите не са му издържали.....Колеги нека който има възможност да дари кръв..
                  Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Доби,не сме се разбрали ,мила!Днес намерих кръводарител и вече предадохме бележката,иначе нямаше да ни пуснат от болницата.Наистина Антон подписа и ни пуснаха вкъщи.Преди малко отново виках "Спешна помощ",като реши да стане,почувства болка в гърба,гръбначния стълб.Докторът,който дойде каза ,че е от залежаването.В момента пак е с температура.

Коментар

Светле, кажи на адаша(Антон) да стиска зъби и да не се предава, това е силно изпитание , но след него ще е още по-силен. Господ праща изпитания на СИЛНИТЕ за да се убеди в тяхната сила....Няма как, живота е борба..Стискам палци....Горе главата и КУРАЖ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Всичко ще се оправи, бъдете уверени.
                      Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Има ли нужда от кръв?
                        В събота работят ли центровете за даряване?
                        Ако да-ще ида да ми изпият малко кръвчица, за Тони си заслужава.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Svetlana Meshterova Преглед на мнение
                          Днес отново следва кръвопреливане и отново търсене на кръводарители!За кой ли път?Имам чувството ,че се въртим в омагьосан кръг.Господ да ни е на помощ!
                          Мисля, че Светлана има нужда от финансова помощ, всеки ден да се пазариш с циганите за кръв не е леко и СТРУВА СУМА ТИ ПАРИ! Аз писах и в цветарския форум на Майкъл, но нямаме хора от този край...

Коментар

Снощи след като писах във форума,измерих температурата,бе 39 градуса,треска и изтичане на течност от мястото на дренажа.Отново паника,течен аналгин,кола и Силистра.Пред"Бърза помощ 10 човека ,единият каза ,че чака от два часа.Няма време за губене ,тичам в "Хирургия с тайната надежда да не ни върнат.Д-р Горанов беше на смяна,веднага каза че ще го види.Оказа се ,че се е образувал джоб и оттам изтича замърсяване някакво.За болките в лявата ръка каза ,че е съдово.И ни изпрати вкъщи,след поредното премеждие.Още нямам смелост да ви пиша какво ми каза лекарят ,когато ни изписа,моля се да не се сбъдне.Ще се боря ,докато и аз имам сили и докато вие сте с мен!
                            За сега няма нужда от кръводарители!
                            Благодаря за подкрепата!Здраве на вас и семействата ви!

Коментар

Как е Антон, Светле?
                              Моля те, пиши!
                              Поздрави, и от сърце здраве, здраве и пак здраве от нас!
                              Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                              Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Жули, сега сме вкъщи.Антон продължава да вдига температура през нощта.Докторите не успяха да разберат -защо.Децата си дойдоха за празниците и къщата ни се напълни.Опитваме се да даваме кураж на Антон.Не мога да се примиря с мисълта ,че не може да се направи нищо повече по думите на лекарите в Силистра.Моля се да успея да го закрепя,докато раздам удостоверенията на моите първокласници и да го водим в София.Всяка вечер се притеснявам как ще мине нощта.Всеки ден влизам във форума и му чета интересни неща ,гледаме снимки.Сега ти праща поздрави като разбра ,че ти пиша.Радва се ,че не го забравяте и се интересувате какво се случва с нас.
                                Желая на семейството ви здраве и хубави празнични дни!
                                Благодаря за подкрепата!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X