Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Събиране дрехи и одеала в помощ жителите на с. Бисер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Събиране дрехи и одеала в помощ жителите на с. Бисер

Кметицата на Бисер: Обидена съм на глупостите

www.offnews.bg

Коментар

Вчера се обадих по телефона да подам сигнал какви глупости пишат в някои вестници за помощите в с. Бисер. Дали има някакъв резултат ? Мога да снимам статията и да ви я покажа ако искате.
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Имате ли свободни дрешки за бебче,то още не се е родило,термина е средата на април.

Коментар

Първоначално публикуван от nadi666 Преглед на мнение
          Имате ли свободни дрешки за бебче,то още не се е родило,термина е средата на април.
          От кой град си? При мен в Бургас има.

Коментар

Oт Варна съм.

Коментар

Една от най-дейните дарителки от акцията вчера ми прати това :

http://www.trud.bg/Article.asp?Artic...source=message

Говорих с директорката и тя потвърди нуждата им , но ми се иска и някой от форума да погледне за какво иде реч . Има ли някой от Велинград , който може да отдели половин час и да каже какво е положението ?
              Иначе аз вече търся начин да им пратя около 40 чувала дрехи , но ми се иска първо да имаме инфо от "наш човек" .
              ‎По 2 литра са само млякото и сока !
              WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
                Една от най-дейните дарителки от акцията вчера ми прати това :

http://www.trud.bg/Article.asp?Artic...source=message

Говорих с директорката и тя потвърди нуждата им , но ми се иска и някой от форума да погледне за какво иде реч . Има ли някой от Велинград , който може да отдели половин час и да каже какво е положението ?
                Иначе аз вече търся начин да им пратя около 40 чувала дрехи , но ми се иска първо да имаме инфо от "наш човек" .
                Мислех да пусна нова тема, но вече сте обърнали внимание на този проблем. Не виждам друг, който би могъл да помогне по най-бързия начин, освен Вие. Ситуацията е трагична, децата отиват на училище полу гладни и с дрипи.
                Къде ли са държавниците ни. Тези които ги избрахме, по скоро тези които си се избраха.
                Винаги казвай това, което ще направиш и прави това, което си казал.

Коментар

Сега ще се обадим на директорката на училището. След като говорим с нея ще го подложим за гласуване в Обществения съвет.
                  www.offnews.bg

Коментар

Ако има нужда от помощ с превоза и тн. съм насреща.
                    One Planet, One Internet!
                    We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Говорихме с директорката. Имат нужда най-вече от обувки. Да направим една рекапитулация какви наличности има и да се уговорим как да действаме?
                      Освен това вече ми се иска да решим какво правим с помощите, които сме натрупали. Някой има ли предложения?
                      www.offnews.bg

Коментар

За да се помогне адекватно, а не само да отчитаме активност трябва да се знае възраст на децата /от-до години/, номерация за обувките/от-до номер/.

Коментар

На мен ми каза , че имали нужда от всичко без оглед на размер защото децата били до 18 години .
                          При мен няма много обувки , но имам доста нови чорапи и тениски които мога да пратя още утре с колега който ще пътува натам . В същото време не ми се иска събраните дрехи да "годинясват" в чувалите . За 60 деца дрехите които съм събрал не са много - пада се по-малко от един чувал на дете ..
                          WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                            За да се помогне адекватно, а не само да отчитаме активност трябва да се знае възраст на децата /от-до години/, номерация за обувките/от-до номер/.
                            Децата са от 8 до 18 години .
                            WJ 4.7

Коментар

Как вървят нещата във Велинград с дечицата. Идват празници.
                              Винаги казвай това, което ще направиш и прави това, което си казал.

Коментар

Ако,има нужда от превоз и аз мога да се включа. При Гошко има много чували, можем да подберем и да закараме!
                                0899278323-0877500798

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X