Ванка, складирайте всичко някъде поне за месец. Не обръщайте внимание на отказите на оторизираните власти. Докато не мине снеготопенето трябва да сме готови за скок.
Не го искаме, обаче разумът ни показва, че много е верояно да се наложи скоро.
Утре последно продължавам да събирам, в събота ще сортираме нещата и ги складираме в базата на Вромос.Сигурен съм че скоро ще потрябват на други места подобни помощи.
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
От: Събиране дрехи и одеала в помощ жителите на с. Бисер
В случая, съвсем видимо се натрапва необходимостта от координационен център. Иначе правим малко по държавнически нещата. Например сега, хората в Бисер имат нужда от работна ръка за разчистването, а ние продължаваме с дрехите, да де , ама събрахме достатъчно още вчера.
Само идея, но офф медия може да помогне много с координацията.
Хората на този етап нямат нужда от нищо. Правят се описи на щетите поради тази причина никой не чисти нищо. Не е във техен интерес.
Чак да нямат нужда от нищо, то аз имам нужда от една бира. Това за разчиставнето не го каза кметицата , а местните обикновени хора. Разчистването на боклуците, по никакъв начин няма да попречи на описа на щетите, не говоря за събаряне на недосъборените сгради, ама нейсе, явно не се изразявам добре.
Чак да нямат нужда от нищо, то аз имам нужда от една бира. Това за разчиставнето не го каза кметицата , а местните обикновени хора. Разчистването на боклуците, по никакъв начин няма да попречи на описа на щетите, не говоря за събаряне на недосъборените сгради, ама нейсе, явно не се изразявам добре.
Най вероятно си прав но когато попиташ с какво да помогним те незнаят. Цял ден докато чакахме Софийската група разговаряхме със хората опитвайкисе да разберем от какво имат нужда и по-какъв начин можем даим помогнем, никой не знае.
Улиците са чисти от гражданска защита са единствените които правят нещо а именно да обезводняват.
Преди малко в Ст. Загора се зароди идея в неделя 12.02. да отидем и да помогнем на местните от с. Бисер , мисля че и в София има същата идея. Хората вече имат всичко необходимо за оцеляване , но ако им помогнем с жива сила ще е добре. Ние сме най близо до района на бедствието и ни е по лесно (ифтино). Утре и в Събота ще организираме хората които искат да се включат. Намерих две фирми които ще помогнат с лопати , утре ще мина да ги взема.
Ако от София се организира помощ с жива сила , ме бройте .Само ми пишете на лично да се разберем
Коментар