Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Апел за помощ

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Апел за помощ

    Скъпи КОЛЕГИ!
    Повечето от нас като родители знаят колко е скъп и безценен живота на едно дете, че всеки от нас може да бъде в позицията на нуждаещ се от помощ и че в такива моменти ще разчитаме на колеги и приятели за подкрепа.Публикувам апела за помощ на Найден Иванов Радев,баща на шестгодишния Иван,номера на банкови сметки и предложение за благотворителна разпродажба,средствата от която ще бъдат преведени по сметка за лечението на малкия Иван.Аз се наемам да помогна каквото трябва в организацията за събиране на средства и при одобрение на акцията да стартирам тема в съответния раздел за продажби.

    АПЕЛ ЗА ПОМОЩ
    На 25.02.2011г. на сина ни Иван Найденов Радев, на 6г., беше поставена страшната диагноза Aнапластичен ембрионален рабдомиосарком. Това е злокачествен и изключително агресивен тумор, който се развива мълниеносно и е необходимо своевременно лечение. От тази дата живота ни се обърна и започнахме борбата за смисъла да живеем - живота на нашето дете и нашите близки.
    За съжаление поставената диагноза се среща изключително рядко 1:1000000 и покосява предимно малки деца. Това предполага малкия опит за лечение в България. За да има шанс мечтата на Иван, да стане космонавт, да се сбъдне е необходимо провеждане на лечение във Франция или Германия.
    Сумата, която специализираните в това лечение болници във Франция и Германия сочат като необходимо финансиране - около 100 000 евро е извън възможностите на нашето семейство и нашите близки. За нас живота на нашето дете е безценен и не бихме се поколебали да потърсим помощ от милион места.
    Ето защо се обращаме към вас, да се дари сума, независимо каква е тя и колоко е голяма.
    Разчитаме, че с Вашата подкрепа ще осигурим на детето ни качествено лечение.
    БЛАГОДАРИМ ВИ!
    С Уважение: Найден Иванов Радев

    Разплащателна сметка BG87BPBI79491070479701 BGN
    Разплащателна сметка BG69BPBI79491470479701 EUR
    на името на Иван Найденов Радев
    Прикачени файлове
    0+

  • #2
    От: Апел за помощ

    Здравей, има ли някакво развитие по случая? Идната седмица смятам да дам своята подкрепа, че събота и неделя не работят банките.

    Коментар


    • #3
      От: Апел за помощ

      Националния фонд за лечение на деца в чужбина потвърдиха, че молбата на колегата ни Найден Радев е одобрена. Фондът ще подпомогне Найден и семейството му като покрие разликите между събраната в дарителската сметка сума и реалния разход за лечението на сина му.
      0+

      Коментар


      • #4
        От: Апел за помощ

        Това е много положително развитие! Днес и аз дадох своя принос. Надявам се лечението да мине успешно и детето да се оправи.

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X