Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля Ви приятели, помогнете на сина ми Ники !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Моля Ви приятели, помогнете на сина ми Ники !

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
    При Ясен събраната сума си е същата, няма промяна...
    Вече има. За съжаление повече в момента не мога.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

В края на седмицата ще имате и малко от мен бъдете силни !!

Коментар

Здравей, Жулиета!
        Как е положението с Ники? А с финансовия въпрос как стоят нещата? Напоследък няма много активност в темата.
        Моля те, пиши какви са конкретните нужди периодично, за да ни ориентираш.
        Стискам палци за едно прекрасно лято на Ники!

Коментар

Здравей, Вики!
          Ники се чувства отлично, беше на гости една седмица на баба и дядо на Добрич и се възползвахме да го заведем малко и на море.
          Беше много щастлив, много, изкара си страхотно, разнообразно, и надявам се тази седмица бягство от монотонното ежедневие да е имала и терапевтичен ефект върху него, ще пиша по-подробно в темата за него в раздел Медицина.
          Предстои ни плащане на месечната такса до 5 септември на център "Тацитус", предстои ни изпращане за изследване на коса до края на септември, октомври месец трябва да вземем кръв на Ники, и трябва да назначим консултации и с д-р Усман и с д-р Кригсман за анализ на резултатите и предписание за бъдещото лечение.
          Таксата на Ники, както и в по-горните постове съм я посочила е 770 лв., изпращането на кита за изследване на коса, благодарение на DHL ще е безплатно, кръвните изследвания възлизат на около 300 лв., консултацията с
          д-р Кригсман е 450 щ.д., а с д-р Усман 400 щ.д., все още не знам октомври месец какво ще ни изпишат и на каква стойност ще е.
          Последно редактирано от Жулиета; 28-08-12, 09:26.
          Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
          Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Да разбирам, че най-спешни са 770 лева за началото на септември?!?

Коментар

• Re: Моля Ви приятели, помогнете на сина ми Ники !

Ето и извадката от плащанята към доктор Усман както обеща Жулиета.
              Искам да благодаря на всички, които ни помагат по всякакъв начин.
              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от viki terzieva Преглед на мнение
                Да разбирам, че най-спешни са 770 лева за началото на септември?!?
                Да, Вики. Те са най-спешни.
                Другите разходи ще са в октомври месец.
                И аз мерси на всички приятели, които освен финансова помощ, лично на мен ми помагат с интереса си към състоянието на детето!

Коментар

Така, от 13 август до 11 септември събраната сума е 768 лв. във вторник платихме таксата на Ники за месец септември за посещение в център за деца аутисти "Тацитус".
                  Запазих час за консултация с д-р Усман за 7 ноември / на този ден беше първата свободна дата за консултация/.
                  Лошото е, че част от лекарствата няма да ми стигнат/и то тези, които пътуват в лед/ до тогава и ще се наложи да поръчам някой от нещата предварително.
                  Добрите новини са много, едната от тях е, че Ники на 18- ти е рожденик и понеже му обещах хеликоптер за РД, той всеки ден ми напомня.
                  Другата добра новина е, че откакто се научи да работи на компютър сам си пуска филми, затваря прозорци, прави папки, премества, пуска си музика в Ютуб -а, и аз все по-рядко се уреждам да седна пред ПС-то и да пиша.
                  Мерси за подкрепата на всички вас!

Коментар

Браво на малкия адаш.
                    Макар и да не вярвах, но явно тази терапия дава резултат.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

• Re: Моля Ви приятели, помогнете на сина ми Ники !

Коле комплексно е, ние полагаме също много труд - най-вече Жулиета.
                      Няма да го оставим така, ще направим всичко по силите си за да го измъкнем, като цяло той е много умен, но трябва много работа (не само лекарства).
                      Макар и да не вярвах
                      Няма 100% гаранция, но според изследванята, всички липси влияят на нервната система. Нормално е, като се добавят детето да се чувства по добре, а когато е по добре с него се работи много по лесно и усвоява много по бързо.
                      Още веднъж искам да Благодаря на всички.

Коментар

Малко помощ и от мен.Успех.

Коментар

Малко актуална информация.
                          Ники се чувства отлично.
                          Предстои ни в четвъртък изпращане на коса за изследване до Doctor,s Data в Щатите.
                          Резултатите от изследването ще са готови до 10-тина дни, но д-р Усман ще ни ги тълкува и даде предписание на 7 ноември, тогава имаме запазен час.
                          Като разходи най-близки са плащане на таксата на Ники за месец октомври /770 лв./, до 5 октомври.
                          Събират ни и по 215 лв. за материали за обучение /повечето материали се внасят от чужбина, те са за деца с проблеми във фината моторика и са специфични/.
                          До края на тази седмица трябва да поръчам лекарства, които се съхраняват в лед, по мои сметки необходимата сума ще е около 200 щ.долара, без транспортните разходи.
                          И понеже дойде есента, Ники ви благодари за помощта с тази апликация:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1170766.jpg
Прегледи:1
Размер:35.8 КБ
ID:5412033

Коментар

Вчера изпратих коса на Ники за изследване до Doctor,s Data. Ще ви държа в течение за резултатите.
                            Предстои ни в понеделник, вторник и сряда посещение на Клиниката по детско-юношеска психиатрия "Св.Никола". Ще правят преоценка на състоянието на Ники. Документа ще послужи пред ТЕЛК.
                            За мен е най-важно детето да се чувство добре, документите не са най-важното, но мисля, че е добре и специалистите от там да дадат становище за сегашното състояние на Ники.
                            От 10 септември до днес, колега от форума изпрати на Ники 50 евро по Westеrn Union, а по сметката имаше 130 лв. За съжаление сумата е голяма помощ, но крайно недостатъчна. Днес направих поръчка за лекарства на стойност 350 щ.д., които ще ни стигнат до следващата консултация с д-р Усман. Другата седмица ни предстои плащане на таксата за детската градина 770 лв., за материали 215 лв., предстои ни вземане на кръв за изследване на стойност около 200 лв.
                            Ще съм благодарна от името на Ники и на цялото ни семейство на всички, които имат желание и най-вече възможности да помогнат на детето!

Коментар

Вече има промяна по сметката!
                              Отдавна не съм влизал в темата. Много се радвам, че Ники е по-добре. Стискам палци и знайте, че имате и морална подкрепа от мен. Дръжте се, всичко ще се оправи!
                              LZ1HKW
                              Реглаж на преден и заден мост
                              My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Имате подкрепа от мен и съпругата ми. Кураж!
                                По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X