Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Снимки за критика
Свий
X
-
От: Снимки за критика
Браво, учуден съм от интереса който възбудих у вас, значи кадъра наистина има някаква стойност.
Венци, знаеш много добре, че имам над 40000 мои снимка и всички са само на тема ЕНДУРО.
Аз друго почти никога не се хващам да снимам, дали имам и 500 снимки различни от темата с моторите не знам.
Коментар
-
Ванка, не съм се изразил ясно. Имах предвид, че "пост-обработката" на една снимка, е нещо много свързано с идеята за снимката, автора и целите и. С други думи, ти като автор и твоята снимка е ясно, че имат и стойност и необходимите знания за ендурото, че въобще да се случат... Но това колко една "пост-обработка", например моята, въобще е в хармония с това, което си желаел като цел, е вече съвсем друга тема и много спорна при това...Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеБраво, учуден съм от интереса който възбудих у вас, значи кадъра наистина има някаква стойност.
Венци, знаеш много добре, че имам над 40000 мои снимка и всички са само на тема ЕНДУРО.
Аз друго почти никога не се хващам да снимам, дали имам и 500 снимки различни от темата с моторите не знам.
Коментар
-
На мен ми действа подтискащо, но аз съм си чешит по природаПървоначално публикуван от stargazer Преглед на мнениеИнтересно ми е как възприемате това
[ATTACH=CONFIG]679154[/ATTACH]
Коментар
-
Интересно - ти си втория, който го казва... и не е много далеч от истината, понеже това наистина е преминалата ПРЕЗ листото светлина.Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеЧерно -бялото на мен ми дава усещане за снимка...ама ренгенова...
Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Е, явно имате повече опит от мене с рентгените. Дано да не го натрупвам, де, а и вашият да не се обогатява повечеПървоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеЗнаете ли, че когато я пусна таз снимка, мислех да пиша, че ми прилича на снимка от охтичав бял дроб, но се отказах
.
Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар