Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Защо снимките ми не стават?
Свий
X
-
От: Защо снимките ми не стават?
Ми по-добре снимките... .А иначе и моите снимки,за разлика от тези,не стават за показване.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
-
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=17
По специално 4-та и 5-та точка.Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
Между другото и на мен ми е интересно. Какво им е на снимките?
Коментар
-
За мен идеята на темата "Снимка на деня" е да се пускат интересни и красиви снимки, такива показващи нещо характерно или нестандартно, за съжаление не се слува това, аз затова и спрях да я преглеждам. Пускат се снимки с лошо качество, без никаква интересна идея. Без да бъда компетентен, но Prsf тези четири снимки са безкрайно безинтересни-първата снимка: крива снимка на клонки със сняг? Втората, ок предполагам на живо е било много красиво, но снимането на залез е изключително трудно, и с тази това се доказва. Последните две, ако бяха на фокус, без изрязани крила с някаква емоция-движение или нещо случващо се щяха да бъдат интересни, но те не са такива.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнениеЗа мен идеята на темата "Снимка на деня" е да се пускат интересни и красиви снимки, такива показващи нещо характерно или нестандартно, за съжаление не се слува това, аз затова и спрях да я преглеждам. Пускат се снимки с лошо качество, без никаква интересна идея. Без да бъда компетентен, но Prsf тези четири снимки са безкрайно безинтересни-първата снимка: крива снимка на клонки със сняг? Втората, ок предполагам на живо е било много красиво, но снимането на залез е изключително трудно, и с тази това се доказва. Последните две, ако бяха на фокус, без изрязани крила с някаква емоция-движение или нещо случващо се щяха да бъдат интересни, но те не са такива.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
За първите две снимки може би си прав,но последните две снимки са си на фокус,просто са снимани от много далече и трябва да отбележа,че в този размер в,който се виждат нищо не се разбира!Когато се сложи на голям екран нещата са коренно различни.Аз пускам темата,защото виждам,че има много други снимки които за мен не са кой знае какво,но пак стоят не са изтрити...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнениеТова си е лично твое мнение. На мен ми харесват, всеки вижда снимката по различен начин. За един е хубава, за друг не. Не мисля, че тези снимки, е трябвало да бъдат изтрити от другата тема.
*Към колегата със снимките - не се ядосвай, отвори си собствена тема и си поствай снимки наволя, пък всички НЕ компетентни ще им се радваме
Поздрави !
п.п. Който е засегнат, да извинява !
Коментар
-
На първата снимка на фокус е може би лебеда в средата от ляво, а втората личи си че е снимана от далеч, но не ми изглежда на фокус, щеше да се получи интересна снимка, ако лебедите бяха затворили кръгът около хляба и се виждаше как гларуса го краде, няколко секунди по-късно.
А този който е направил коментара, че като съм разбирал толкова да качвам, еми съжалявам понеже не разбирам, и много трудно си харесвам снимките не смея и да натоварвам хората с тях. И господи Райковски, естесвено че това е мое мнение, аз не съм папагал да повтарям чуждо такова, ако тези снимки бяха пуснати в темата "Интересни любителски снимки" или в "Фото-тренинг за всеки" ок! Но пак казвам според мен в темата "Снимка на деня" трябва да е нещо което да те накара да се загледаш, възхитиш, а не просто да се качва всяка снимка щракната с телефон
"Аз пускам темата,защото виждам,че има много други снимки които за мен не са кой знае какво,но пак стоят не са изтрити..." съгласен съм, казах го и в първото си мнение, аз затова и спрях да я разглеждам!
Коментар
-
Благодаря за коментарите,едно малко пояснение,това ми е първия фотоапарат(Canon SX40 HS),аз съм на 16г. и те първа започвам да се уча,но се старая да се развивам бързо и си мислех,че това е един от начините,но явно има хора,на които им пречи... Може би ще послушам I.Stoyanov.Благодаря, за което
Коментар
-
Фотографията е преди всичко въображение и търпение. Това - след като "техническата част" е станала "придобит рефлекс".Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Стига сте нападали момчето, щом модератори са му изтрили снимките, значи така са счели за добре, ама нека в отделна тема да си посва снимки и ВСЕКИ, който може да му помогне да му даде съвет, да му каже защо снимката не е нафокус, защо цветовете не са му наред и как трябва да стане. Нека не се заяждаме а да си помагаме, нали за това сме тук
Поздрви !
Коментар
-
Ама чакай сега кой по-точно го напада-момчето пита защо са му изтрити снимките, аз му казах личното си мнение както към неговите снимки, така и към идеята на темата "Снимка на деня", нападане не виждам тук!
Има една латинска поговорка: "За цвят и вкус не се спори!", но има правила, които като не се изпълнят и хубава снимка не може да излезе, поне според мен, но пак казвам аз съм лаик. Prsf недей да приемаш коментарите като критика, още повече да вземеш да се разсърдиш и да спреш да снимаш или да качваш. Тук има много хора които не са професионални фотографи, но имат уникални снимки, възхищавам се на много от пускащите снимки тук! Едно основно правило, за да започнеш да правиш по-добри снимки-гледай чужди снимки и се замисляй какво ти харесва или какво не ти харесва в тях. Попаднеш ли на хубава снимка, която те кара да я съзерцаваш, опитай се да разбереш каква е причината, ако ти хареса някоя снимка-копирай идеята. Един ден ще започнеш да имаш и собствени идеи, ще започнеш да експериментираш и ще изградиш собсвен стил, дотогава-дерзай!
Коментар
-
Ми що, щото.
Щракането е лесно, цзвък копчето. Спунерките в общия случай горе долу сес справят сами с технтическата част на снимането.
Но, има нещо друго:
Кво точно си снимал?
Ква е идеята на кадъра?
Кво искаш да кажеш с тази снимка?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар