Обява

Свий
Няма добавени обяви.

фото офф работилница(уъркшоп)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: фото офф работилница(уъркшоп)

Аз също бих се включил!
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

+1 с голям кеф.
      LZ1ZAH

Коментар

Еее супер предложение ама пак само за столичани ....Мисля , че тази тема може да се развие...Що да не си правим и ние фото-пленери.....
        ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Може да поставим началото на практика този уикенд, ако има желаещи.. Предложението ми е за: среща на лесно достъпно място с опция за тестове на джипки наоколо, гора, и барбекю. Като основен акцент ще бъде фотографията (спрямо групата ще изберем тема предварително)
          Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Отново оставихме темата да замре...

Предлагам отсега да се разберем за да имат време повече хора да си нагласят плановете? Предлагам за срещата дата 25.08, час 10.30 а за място предлагам по-запознатите от вас да кажат като спазим идеята на @трол за лесно достъпно място с опция за тестове, барбекю и т.н. (принципно живея в Бистрица и ако кажете мога да пообиколя местните поляни, но трябва да уточним какво точно търсим)?
            '95 Opel Frontera A 2.0 КБ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X