Заедно със Злати правим еднодневен курс пейзажна фотография. Този път на по-централно място в България. За повече подробности тук:
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фотография сред природата - еднодневен курс
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Фотография сред природата - еднодневен курс
Да допълня нещо - аз съм в ролята на лектор, но не по фотографската част. Освен за фотография, за час време ще говорим за допълнителното нефотографско оборудване на фотографа сред природата - облекло, обувки, полезни инструменти и пособия. Дребни неща, които да направят престоя в дивото удобен и приятен и да оставят фотографа да снима с кеф, а не да мисли защо му е студено или какво го убива в обувката.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
-
И още нещо, избраното място е уникално красиво, диво, но достъпно. Който ще идва да се подготви със сериозни обувки( с маратонки не става) и дрехи, ще влезем без път и отчасти без пътека в едно наистина диво ждрело със страхотни пейзажи. Ще погазим вода, ще се борим с храсти и скали - мястото наистина е рядко красиво. До входа му лесно се стига( по асфалт), вътре е трудното и интереснотоLZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Ето тук малко снимки от ждрелото - https://www.ranica.eu/#!article,14027 като имайте впредвид, че ние ще сме там баш в "Златната есен". А това е крайната дестинация, но при пълноводие - https://www.ranica.eu/#!article,21112LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Много хубаво място . Според мен и опасни при пълноводие .
Бих дошъл дори само за разходка , но отлитам на 15-и.
Весело и на Фокус
Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
-
Ето и прогнозата, с уговорката че все още е рано да е ясна напълно - https://www.accuweather.com/en/bg/ka...t/46324?day=13LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Ще има ли някакви контролни образци на фотоапарати, предоставени от търговци ?
Защото аз ще дойда, ако успея, но със старите 10Мп Олимпуси.
Време е да обновя техниката, но се колебая. Интересува ме повишен динамичен диапазон на сензора, както и локален контраст, който преимуществено зависи от обектива.
Та ако мога да си запиша по 1 - 2 изображения на SD карта, и да ги разцъкам с новите софтуери, постпроцесно, ще добия съществена информация.Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения
))
Коментар
-
Венци ще пише по тая част, но със сигурност поне той ще мъкне разни Пентакси с обективи.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
:-) Двете ми камери с които ще дойда са на по три дни... колко да са нови... Майтап Ник, вярно е новият К-1 лимитед първите бройки ще са там... С най-доброто като обектив, което би могло да бъде купено... Ще гледам и разни други неща да дойдат... техника да искаш...
Коментар
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар